OTS: Seniori chcete si užívať život - omladnite v Bešeňovej!

TASR, 29. apríla 2013 10:58

Bešeňová 29. apríla (TASR-OTS) - Na Slovensku je stále viac aktívnych dôchodcov. Je veľa možností ako si udržiavať vitalitu a užívať si život aj v seniorskom veku. Najlepšie pobyty sú v GINO PARADISE Bešeňová, kde si seniori nielen oddýchnu, načerpajú energiu, ale aj omladnú vďaka pozitívnym účinkom termálnej vody!

Každoročne na Slovensku pribúda počet dôchodcov. Ide o významnú skupinu populácie, preto im treba venovať pozornosť. Starší ľudia sa snažia udržiavať organizmus v prirodzenom rámci v dobrej fyzickej kondícii a zdraví. Aj dôchodcovia však chcú žiť aktívne, užívať si život, upevňovať či nadväzovať nové priateľstvá a spoznávať nepoznané. Na udržanie ich spoločenskej aktivity vedúcej ku skvalitneniu života v seniorskom veku je viacero možností, jednou z nich sú rekreačné a rekondičné pobyty.

V GINO PARADISE Bešeňová pripravili pre všetkých dôchodcov 60+ skvelú ponuku pobytov. Seniori si tak môžu vybrať z bohatej ponuky relaxačných pobytov v hoteloch priamo v areáli. Termálna voda v Bešeňovej má pozitívne účinky na kosti, šľachy, kĺby a väzivá, na dýchacie ústrojenstvo, srdcovo-cievny systém, podporuje látkovú výmenu. Má tiež blahodarné dermatologické účinky. Vďaka prvku lítium pozitívne pôsobí aj na psychiku človeka. Seniori si tiež môžu užiť relaxačné procedúry a masáže v Relax centre, či relax vo vnútorných bazénoch a vírivkách. A čo tak užiť si pravé morské vlny priamo na Liptove? Každý by si mal určite vychutnať aj Wellness & Spa, kde v jednej z piatich sáun je aj soľná inhalácia s pravou himalájskou soľou.

Vzhľadom na vynikajúcu polohu vodného raja, je bohatá možnosť výberu výletov do blízkeho okolia. Milovníci cyklistiky môžu brázdiť cyklistické trasy na Liptove. Bicykel ale nemusí byť súčasťou ich batožiny, keďže si ho môžu v hoteli požičať. Pre turistov sa pomaly otvárajú turistické chodníky.

Pobyt je možné kúpiť aj ako darček pre rodičov, či prarodičov, a darovať im tak zaslúžený oddych a relax v GINO PARADISE Bešeňová. Viac informácii na www.ginoparadise.sk

GINO PARADISE Bešeňová už nie je len termálny park, z areálu sa stal vodný raj, ktorý poskytuje dokonalý relax v termálnych a čírych bazénoch, ale aj nové adrenalínové zážitky po celý rok! Nová zábavno-adrenalínová zóna predstavuje investíciu vo výške 9 mil. €, ktorou sa areál zväčšil takmer o 50 %. Nová časť je rozdelená do niekoľkých častí, 30 m vysoká toboganová veža poskytuje nevšedné zážitky z jazdy na šiestich nových toboganoch. Morské vlny si môžu návštevníci vychutnať celý rok, nakoľko bazén s vlnobitím je prekrytý obrovským stanom. Nájdete tu aj nový detský vodný raj s hradom, šmýkačkami a vodnými delami. Morskú a predovšetkým dovolenkovú atmosféru dopĺňajú palmy, množstvo lehátok a nový Miami bar s občerstvením.

Foto: Bešeňová

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring