OTS: Séria sieťových kamier Dahua získala certifikát CC EAL 3+

TASR, 21. mája 2024 10:31

Hangzhou 21. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Dahua Technology, popredný svetový poskytovateľ riešení a služieb AIoT zameraných na video, s hrdosťou oznamuje, že jej sieťové kamery úspešne získali certifikát Common Criteria (CC) EAL 3+. Tento úspech dokazuje odhodlanie spoločnosti Dahua dodávať bezpečné a spoľahlivé riešenia, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy a osvedčené postupy v oblasti informačnej bezpečnosti.

Certifikát Evaluation Assurance Level (EAL) 3+, ktorý vydáva Common Criteria for Information

Technology Security Evaluation (CC), predstavuje široko používaný priemyselný štandard na hodnotenie bezpečnostných prvkov IT produktov a systémov. Uznalo ho 31 členských krajín organizácie CCRA (Common Criteria Recognition Arrangement), ktorú tvoria Spojené štáty, Nemecko, Spojené kráľovstvo, Holandsko, Japonsko atď.

Získanie certifikátu CC EAL 3+, ktorý je celosvetovo najautoritatívnejším a najvplyvnejším štandardom informačnej bezpečnosti, overuje spoľahlivé opatrenia spoločnosti Dahua proti potenciálnym bezpečnostným hrozbám v rámci celého procesu výskumu a vývoja, výroby a dodávky. Znamená to tiež, že schopnosti spoločnosti Dahua v oblasti riadenia bezpečnosti informácií spĺňajú medzinárodne uznávané priemyselné normy.

Certifikačný proces zahŕňa komplexné testovanie a hodnotenie vývojového prostredia spoločnosti Dahua, výrobného prostredia, dodávateľského reťazca, hodnotenia zraniteľnosti, personálnej bezpečnosti, ako aj mnohých ďalších aspektov. Hodnotenie bezpečnosti vykonala spoločnosť SGS Brightsight, celosvetovo uznávané laboratórium na hodnotenie bezpečnosti v Holandsku, schválené Holandskou schémou pre certifikáciu v oblasti bezpečnosti IT (NSCIB).

„V spoločnosti Dahua uprednostňujeme predovšetkým potreby bezpečnosti a dôveru našich zákazníkov. Vďaka certifikátu CC EAL 3+ si zákazníci môžu byť istí, že investujú do bezpečného a spoľahlivého riešenia, ktoré poskytuje bezkonkurenčný pokoj, chráni ich majetok a zabezpečuje nepretržitú prevádzku," uviedol Max Xiang, produktový riaditeľ IPC v spoločnosti Dahua Technology.

Spoločnosť Dahua vždy dodržiava najlepšie priemyselné postupy a zachováva najvyššie štandardy bezpečnosti vo všetkých aspektoch činnosti spoločnosti. Okrem bezpečnosti produktov a ochrany súkromia spoločnosť Dahua zavádza prísne opatrenia na kontrolu kvality s cieľom posilniť bezpečnosť dodávateľského reťazca. Spoločnosť Dahua sa bude aj naďalej venovať rozvoju bezpečnostného odvetvia prostredníctvom inovatívnych a bezpečných riešení, ďalej posilňovať svoje schopnosti v oblasti kybernetickej bezpečnosti a ochrany údajov a spolupracovať s priemyselnými partnermi na budovaní dôveryhodného prostredia AIoT.

Ďalšie podrobné informácie o postupoch spoločnosti Dahua v oblasti kybernetickej bezpečnosti nájdete na stránke www. dahuasecurity.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2416612/image_1.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2074657/Dahua_LOGO_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring