OTS: SERMATEC rozvíja v rámci projektu komerčného skladovania ...

TASR, 13. júna 2024 16:12

OTS: SERMATEC rozvíja v rámci projektu komerčného skladovania energie vo východnej Európe stratégiu nulových emisií uhlíka

Frankfurt 13. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - SERMATEC, jedna z mála spoločností vybraných do zoznamu BloombergNEF (BNEF) vrstvy 1 počas dvoch po sebe nasledujúcich štvrťrokov, nedávno pripojila k sieti svoj komerčný a priemyselný (C&I) projekt skladovania energie vo východnej Európe. Tento projekt prináša komplexné riešenie ukladania energie (ESS), ktoré zahŕňa úložný systém EasyCube série 372 kWh, PCS, izolačný transformátor a integrovanú skrinku pripojenú do siete.

Špecifiká projektu zdôrazňujú poskytnutie kompletného súboru skladovacích riešení na mieru podľa potrieb klienta. 372 kWh skladovací systém série EasyCube je obzvlášť vhodný pre veľkokapacitné požiadavky na skladovanie energie v oblasti C&I. S rozsahom projektu 372 kWh*2 ponúka niekoľko výkonnostných výhod:

• Je vybavený ponornou protipožiarnou ochranou na úrovni PACK a jeho skrinka má vysokú úroveň ochrany IP55, ktorá zaisťuje stabilný výkon v zložitých vonkajších prostrediach.

• Inteligentný systém riadenia stavu batérie, ktorý zahŕňa hodnotenie stavu, bezpečnostné varovanie a predpovedanie životnosti, zabezpečuje komplexný stav systému a riadenie rizík, čo umožňuje bezpečnú prevádzku a údržbu.

• Vysokorýchlostná odozva systému s teplotným rozdielom článku 3 ešte viac predlžuje životnosť batérie.

ESS výrazne zlepšuje kvalitu výkonu a poskytuje záložné napájanie, čím znižuje energetické náklady pre podniky a zvyšuje využívanie zelenej energie. Udržiava tiež bezpečnú a stabilnú prevádzku systému, čím ďalej podporuje stratégiu nulových emisií uhlíka.

Li Feng, predseda spoločnosti SERMATEC, vyjadril svoju hrdosť na úspechy spoločnosti a uviedol: „Nesmierne ma teší pozoruhodný pokrok, ktorý sme dosiahli na globálnom trhu s uskladňovaním energie. Úspešná dodávka nášho projektu uskladnenia energie C&I vo východnej Európe nielen demonštruje naše odhodlanie v oblasti technológií a riešení, ale odráža aj hĺbkové pochopenie potrieb zákazníkov. Naše neustále rozširovanie v rámci krajín Európy, APAC, Afriky a Latinskej Ameriky spolu s nedávnymi úspešnými projektmi v Európe, Afrike a juhovýchodnej Ázii upevňuje našu vedúcu pozíciu v globálnom meradle."

V budúcnosti SERMATEC predstaví svoje aktuálne inovácie na nadchádzajúcich priemyselných výstavách. Na podujatí SNEC odhalí spoločnosť v stánku č. A130 v hale 8.1 najnovšie produkty a pracovnú stanicu „Green Low-Carbon Workstation", ktorá pomôže podnikom dosiahnuť stratégie s nulovými emisiami uhlíka. Na veľtrhu Intersolar, vystaví SERMATEC v stánku č. C2.410 najnovšiu komerčnú a sieťovú ESS. Spoločnosť zároveň prevádzkuje kanceláriu v nemeckom Frankfurte.

SERMATEC dôsledne udržiava stratégiu zameranú na budúcnosť, pričom v posledných rokoch intenzívne investuje v regiónoch ako Európa a APAC, aby pochopil požiadavky miestneho trhu a poskytoval spoľahlivé ESS. Spoločnosť aktuálne pripravuje niekoľko projektov v Európe, Afrike a juhovýchodnej Ázii. Ako výrobca produktov na uskladnenie energie BNEF vrstvy 1 spoločnosť SERMATEC úspešne dodala systémy skladovania energie na celom svete v objeme viac ako 5 GWh. Jej globálna zákaznícka základňa pokrýva viac ako 30 krajín a regiónov. S hlavným tímom, ktorý má za sebou viac ako 20 rokov skúseností v priemysle a viac ako 55 % zamestnancov špecializovaných na výskum a vývoj, má spoločnosť SERMATEC dobré predpoklady na uspokojenie vyvíjajúcich sa potrieb trhu.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2436977/SERMATEC.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring