OTS: SERMATEC vystavuje inovatívnu technológiu skladovania energie na veľtrhu...

TASR, 13. októbra 2023 10:36

OTS: SERMATEC vystavuje inovatívnu technológiu skladovania energie na veľtrhu ZeroEmission Mediterranean 2023 v Ríme, ktorá umožňuje Európe dosiahnuť ciele uhlíkovej neutrality

RÍM, 13. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť SERMATEC, líder v oblasti skladovania energie, sa prvýkrát predstaví na dlho očakávanom veľtrhu ZeroEmission Mediterranean 2023 na rímskom výstavisku v stánku B18 C17 od 10. do 12. októbra 2023, kde vystaví svoje najmodernejšie komerčné a priemyselné systémy skladovania energie (ESS) a systémy na skladovanie energie pre domácnosti. Vďaka koncepcii ekologického a udržateľného rozvoja chce spoločnosť SERMATEC umožniť európskym spoločnostiam šetriť energiou a čeliť výzvam, ktoré prináša vysoká daň z emisií oxidu uhličitého.

Na základe impulzov z výstavy je spoločnosť SERMATEC nadšená, že môže predstaviť svoj výnimočný produkt.na európskom trhu. Vonkajšia, kvapalinou chladená skriňa SMT-ESS-CUBE372 od spoločnosti SERMATEC, navrhnutá pre komerčný a priemyselný sektor aj sektor verejných služieb, s kapacitou batérie 372 kWh, umožňuje vďaka modulárnej konštrukcii flexibilné rozšírenie a dokáže dosiahnuť reguláciu napätia, kontrolu trojfázovej a harmonickej nerovnováhy, čím zvyšuje kvalitu energie. Môže sa používať ako záložný zdroj energie na zníženie nákladov na spotrebu energie pre podniky, zvýšenie spotreby ekologickej energie a udržiavanie bezpečného a stabilného chodu systémov a sérií systémov skladovania energie v kvapalinou chladených kontajneroch, ktoré sú vybavené pracovnými režimami šetrenia energie v čase špičky, reakcie na dopyt, záložného napájania a reakcie na príkazy.

Spoločnosť SERMATEC, ktorá rozširuje svoje odborné znalosti o služby pre používateľov energie v domácnostiach, predstavila aj svoje stohovateľné vysokonapäťové a nízkonapäťové systémy skladovania energie pre domácnosti a fotovoltický menič na skladovanie energie pre domácnosti.

Li Feng, predseda predstavenstva spoločnosti SERMATEC, uviedol: „Táto výstava znamená náš debut na talianskom trhu a zdôrazňuje našu technickú zdatnosť a ekologickú misiu v Európe. Vzhľadom na ciele OSN v oblasti emisií oxidu uhličitého a čoraz prísnejšiu európsku politiku zdaňovania emisií oxidu uhličitého dúfame, že prispejeme k celosvetovej úspore energie. Ako líder v odvetví skladovania energie sme celosvetovo dodali 2,5 GWh a tešíme sa, že budeme môcť pomôcť ďalším európskym spoločnostiam dosiahnuť úsporu energie a zníženie nákladov."

Spoločnosť SERMATEC, s hlavným tímom s viac ako 15- ročnými skúsenosťami v odbore, sa zaviazala poskytovať najmodernejšie technológie a riešenia na skladovanie energie zákazníkom vo viac ako 50 krajinách. Technológie a výrobky spoločnosti na skladovanie energie vo veľkej miere využívajú známe podniky vrátane BASF SH, Fuyao Glass, Huale Alloy Group, Desai, Lei Shing Hong a Foxconn a naďalej podporujú ekologickú transformáciu globálnej energetiky

O spoločnosti SERMATEC

Spoločnosť SERMATEC, ktorá bola založená v roku 2017, je poskytovateľom služieb digitálnej inteligentnej prevádzky a výrobcom zariadení na skladovanie energie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2245608/SERMATEC_exhibit.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring