OTS: Šesť desaťročí odhodlania: Mary Kay vydáva podrobnú správu o ...

TASR, 3. novembra 2023 8:35

OTS: Šesť desaťročí odhodlania: Mary Kay vydáva podrobnú správu o kritických oblastiach udržateľnosti

„Osobitná správa o udržateľnosti za rok 2023“ zdôrazňuje vplyv globálnej kozmetickej značky na environmentálnu, sociálnu a ekonomickú udržateľnosť za 60 rokov

DALLAS 3.novembra (TASR/OTS) - (BUSINESS WIRE) – spoločnosť Mary Kay Inc., ako globálny zástanca firemnej udržateľnosti a správcovstva, vydala svoju „Osobitnú správu o udržateľnosti za rok 2023,“ ktorá podrobne uvádza neutíchajúcu odhodlanosť značky obohacovať životy žien a zabezpečovať udržateľnú budúcnosť pre všetkých. Pri príležitosti 60. výročia založenia tejto ikonickej kozmetickej značky spoločnosť Mary Kay s hrdosťou pripomína, že je súčasťou globálnej koalície s kľúčovými zainteresovanými stranami a plní Ciele udržateľného rozvoja Organizácie Spojených národov, na dosahovanie pokroku v kritických oblastiach environmentálnej, sociálnej a hospodárskej udržateľnosti.

„Udržateľnosť pre nás nie je len módna fráza – je neoddeliteľnou súčasťou našej značky,“ povedala Deborah Gibbinsová, prevádzková riaditeľka Mary Kay Inc. „Popri tom, ako oslavujeme tento rok naše úspechy, zostávame oddaní nášmu poslaniu. Sme odhodlaní dosiahnuť ešte vyššiu zodpovednosť v našich ekonomických, environmentálnych a sociálnych rozhodnutiach a zabezpečiť, aby odkaz Mary Kay nebol len o posilňovaní postavenia žien, ale aj o ochrane nášho spoločného domova.“

V tomto svete, ktorý sa rýchlo vyvíja, stojí Mary Kay na čele zmien a podporuje ženy, pretože si uvedomuje ich obrovskú moc pri formovaní globálnej ekonomiky a presadzovaní zmysluplných zmien v oblasti udržateľnosti. Správa za rok 2023 zdôrazňuje iniciatívy riadené ženami na celom svete:

Environmentálna udržateľnosť

• Základný a vzácny zdroj: Voda

• Sila žien v ochrane prírody

• Ženy v jadre obnovy oceánov

Sociálna udržateľnosť

• Zmena tváre vedy na celom svete

• Využitie plného potenciálu žien podnikateliek

• Ružová a silná

• Vedúca úloha vo výskume rakoviny u žien

Ekonomická udržateľnosť

• Diverzita a inkluzivita: Základné činitele inovácie produktov

• Posilnenie postavenia miliónov žien podnikateliek na celom svete

• Podpora výskumu rodovej rovnosti v oblasti algoritmov a umelej inteligencie

Správa nadväzuje na Správu o udržateľnosti a sociálnych dopadoch 2020-2022 spoločnosti Mary Kay, ktorá zahŕňa tri piliere udržateľnosti – ekonomický, environmentálny a sociálny. Ak sa chcete dozvedieť viac o stratégii globálnej udržateľnosti Mary Kay, kliknite sem.

O spoločnosti Mary Kay

Predtým. Teraz. Navždy. Mary Kay Ashová, jedna z prvých podnikateliek, ktorým sa podarilo prekonávať obchodné bariéry, založila svoju vysnívanú kozmetickú značku v Texase v roku 1963 s jediným cieľom: obohatiť život žien. Tento sen prekvital a rozrástol sa v globálnu spoločnosť s miliónmi nezávislých predajcov vo viac ako 35 krajinách. Spoločnosť Mary Kay už 60 rokov poskytuje ženám príležitosť definovať si vlastnú budúcnosť prostredníctvom vzdelávania, mentorstva, podpory a inovácií. Mary Kay investuje do vedy, ktorá stojí za krásou a výrobou špičkovej starostlivosti o pleť, dekoratívnej kozmetiky, výživových doplnkov a parfumov. Mary Kay verí v záchranu našej planéty pre budúce generácie, v ochranu žien postihnutých rakovinou a domácim násilím a v podporu mladých ľudí, aby nasledovali svoje sny. Viac informácií nájdete na stránkach marykayglobal.com, sledujte nás na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a LinkedIn alebo Twitter.

Zdroj: Mary Kay Inc.

Fotografie/Galéria Multimédií dostupná na: https://www.businesswire.com/news/home/ 53711947/en

Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring