OTS: SFZ – Fandi na diaľku Slovenským sokolom vo FanZóne ...

TASR, 28. júna 2024 11:56

OTS: SFZ – Fandi na diaľku Slovenským sokolom vo FanZóne v Bratislave aj v osemfinále ME proti Anglicku!

Bratislava 28. júna (TASR/OTS) - Po Banskej Bystrici, Prešove a Bratislave privíta v nedeľu 30.6. od 17:00 slovenských fanúšikov opäť FanZóna v Bratislave, na Námestí Eurovea.

Slovenská futbalová reprezentácia vybojovala postup zo základnej skupiny záverečného turnaja ME 2024 v Nemecku a v osemfinále narazí v nedeľu 30.6. v Gelsenkirchene na víťaza C skupiny, Anglicko.

Zverencom trénera Calzonu by v prípade víťazstva dosiahli doterajšie maximum, ktorým by bola historicky prvá účasť vo štvrťfinále play-off fázy záverečného turnaja ME. Doteraz bolo turnajovým maximom osemfinále ME 2016 vo Francúzsku, kde Slováci podľahli Nemecku, v nedeľu proti Angličanom budú mať druhý pokus na dosiahnutie štvrťfinálovej méty.

Fanúšikovia navštívili v priebehu šampionátu FanZóny v Banskej Bystrici, Prešove a v Bratislave, slovenská futbalová rodina sa má v nedeľu na námestí Eurovea v Bratislave opäť na čo tešiť.

Aj tentoraz pripravil organizátor pre návštevníkov okrem sledovania zápasu na veľkoplošnej obrazovke súťaže o hodnotné ceny, generálny partner SFZ, spoločnosť LIDL bude zásobovať návštevníkov čerstvým ovocím a v predajných stánkoch bude k dispozícii atraktívny merch z produkcie UEFA EURO 2024.

Exkluzívny vysielateľ šampionátu, Televízia Markíza ponúka fanúšikom vo FanZónach 360° kameru s exkluzívnym pozadím UEFA EURO 2024, aj tentoraz sa tak budú môcť návštevníci pochváliť na sociálnych sieťach fotografiami s exkluzívnym pozadím, či pobaviť sa s priateľmi pri hre Subsoccer. Tí, ktorí sa rozhodnú zapojiť do súťaže TV Markíza, môžu vyhrať vstupenky na semifinále, alebo finále Eura, či získať hodnotné suveníry z kolekcie oficiálneho merchu UEFA EURO 2024.

Využite ďalšiu skvelú príležitosť, príďte sa zabaviť, a na diaľku podporiť Slovenských sokolov do Bratislavy. Bohatý program čaká na fanúšikov v nedeľu (30.6.) na Námestí Eurovea, od 17:00.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring