OTS: SHEIN predstavuje kolekcie na jeseň/zimu 2023 ...

TASR, 25. septembra 2023 9:35

OTS: SHEIN predstavuje kolekcie na jeseň/zimu 2023 prostredníctvom živého prenosu z módnej prehliadky, SHEIN live: z predného radu

Módnu prehliadku bude spoluorganizovať známa herečka a influencerka Teala Dunn a ako špeciálny hosť vystúpi stylista celebrít EJ King.

Los Angeles, 25. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 24. septembra predstaví SHEIN, globálny integrovaný trh v oblasti módy a životného štýlu, kúsky z deviatich svojich nových kolekcií pre jeseň a zimu prostredníctvom špeciálneho pokračovania obchodnej šou SHEIN v priamom prenose, SHEIN Live: Z predného radu. Živý prenos, ktorý bude trvať tri hodiny, budú spoluorganizovať uznávaná herečka a influencerka Teala Dunn a moderátor ŠEJN Renee Ariel a ako špeciálny hosť vystúpi stylista celebrít EJ King.

O 17:00. V nedeľu si môžu fanúšikovia pozrieť túto šou prostredníctvom aplikácie SHEIN, ako aj portálov @sheinofficial a @sheinus Facebook, X, YouTube a Instagram. Diváci budú mať možnosť vidieť najnovšie módne štýly pre každý typ postavy a príležitosť - či už na cestu do kancelárie, oddych alebo romantické rande. Oblečenie prezentované na SHEIN Live: Z predného radu bude zahŕňať deväť nových kolekcií, medzi ktoré patria Ikonická elegancia, Úplne nadčasové, Príjemne pohodlné, Street Style, Pripravený na románik, „IT" dievča, Boho Glam, Niečo pre všetkých a SHEIN X.

„Organizácia SHEIN bola založená s cieľom sprístupniť módu všetkým a sme nadšení, že prostredníctvom SHEIN Live: Z predného radu môžeme všetkým fanúšikom poskytnúť príležitosť zažiť módu z predného radu," povedal George Chiao, prezident spoločnosti SHEIN USA. „Prostredníctvom tejto virtuálnej prehliadky s potešením predstavím našu širokú ponuku oblečenia pre sezónu jeseň/zima a umožníme tak našim priaznivcom nakupovať kolekcie do svojich šatníkov priamo z móla."

Dňa 24. septembra sa počas celej výstavy exkluzívne v aplikácii SHEIN rozdá celkovo 10 miliónov bodov SHEIN, ktoré budú k dispozícii milovníkom značky na celom svete.

SHEIN pozýva priaznivcov, aby sa na sociálnych sieťach podelili o svoje pohľady na šou SHEIN Live: Z predného radu označením @sheinofficial a @sheinus a použitím hashtagov #FrontRowLive, #SHEINFW23 a #SHEINforAll.

O spoločnosti SHEIN

SHEIN je globálne integrované trhovisko, ktoré ponúka rozličné spôsoby nakupovania módy a predmetov životného štýlu od značkového oblečenia SHEIN až po výrobky globálnej siete predajcov za dostupné ceny. Spoločnosť SHEIN so sídlom v Singapure je naďalej odhodlaná sprístupňovať krásu módy všetkým a od roku 2012 využíva svoje špičkové postupy výroby na základe požiadavky pre čoraz inteligentnejšie odvetvie pripravené na výzvy budúcnosti. Ak sa chcete dozvedieť viac o SHEIN, navštívte stránky www.SHEINgroup.com.

Kontakt pre médiá

Kate Fosha

kate.fosha@sheingroup.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2218400/SHEIN_LIVESTREAM_LOGO_FRONTR OW_BLACK_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring