OTS: Sigenergy sa na veľtrhu Intersolar 2024 rozširuje z obytnej sféry do...

TASR, 21. júna 2024 8:03

OTS: Sigenergy sa na veľtrhu Intersolar 2024 rozširuje z obytnej sféry do komerčnej a priemyselnej

Mníchov 21. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Rok po úspešnom uvedení riešenia domáceho úložiska SigenStor na veľtrhu Intersolar/ees 2023 je spoločnosť Sigenergy, popredný inovátor v energetike, pripravená tento rok predstaviť vo svojom stánku B1.579 na veľtrhu Intersolar komplexné portfólio pre rezidenčné aj komerčné aplikácie.

Sigenergy showcases its latest offerings at Booth B1.579, Intersolar Riešenie SigenStor, uvedené na trh pre obytné budovy v roku 2023, predstavuje systém skladovania energie 5 v 1, ktorý integruje solárnu energiu, skladovanie a nabíjanie elektrických vozidiel. Majitelia domov si môžu vybrať na konfiguráciu systému buď 5 kWh alebo 8 kWh batérie, s flexibilnými konfiguráciami až do 48 kWh EES. Systém podporuje aj dynamické tarify za elektrinu a služby VPP. Ide o prvý systém uskladnenia energie, ktorý integruje rýchle nabíjanie jednosmerným prúdom. S elektrickými vozidlami NIO podporuje SigenStor obojsmerné nabíjanie a vybíjanie v celej Číne. Sigenergy v súčasnosti rokuje so značkami automobilov z EÚ o testovaní možností nabíjania V2X.

Spoločnosť Sigenergy nedávno získala prestížne ocenenie Red Dot Design Award za svoje riešenie nabíjania striedavým prúdom: Nabíjačku Sigen EV AC Charger a jej systém SigenStor bol nominovaný na tohtoročné ocenenie THE Smarter E AWARD.

SigenStor je tiež vynikajúcou voľbou pre menšie projekty v komerčnej a priemyselnej oblasti (C&I). Vďaka modulárnej koncepcii dizajnu môže mať SigenStor nainštalovaných 1-6 batérií na sebe, čo poskytuje až 48 kWh EES (8 kWh na batériu). Ak sa paralelne pripojí až 20 jednotiek SigenStor, je možné dosiahnuť kapacitu batérie až 960 kWh. SigenStor bol použitý v mnohých projektoch po celom svete, čo preukazuje jeho výhody v rôznych prostrediach, ako sú vinárstva, dielne, opatrovateľské domy či sklady.

Nové riešenie uskladnenia energie spoločnosti Sigenergy pre segment C&I, SigenStack, prenáša dizajnovú koncepciu SigenStor do väčších komerčných a priemyselných projektov. Skladá sa z hybridného invertora a batérie. Séria invertorov ponúka rôzne rozsahy výkonu, vrátane 50 kW, 60 kW, 80 kW, 100 kW a 110 kW, všetky pripravené na pripojenie k batérii. Ide o najmenší a najkompaktnejší hybridný invertor s výkonom 110 kW, ktorý má výhodu jednoduchej prepravy a inštalácie. V súlade s filozofiou spoločnosti Sigenergy sa vyznačuje plne modulárnym dizajnom, pričom každý modul batérie má kapacitu 10,75 kWh, čo umožňuje inštaláciu 4-7 batérií v jednom zásobníku. Pripojením viacerých zásobníkov môže jeden invertor pripojiť až 21 batériových modulov, aby poskytol kapacitu 225 kWh. Vďaka tomu je možné pripojiť viacero invertorov a systémov na uskladnenie energie, flexibilne ich rozširovať a podporiť tak projekty s potrebou viacerých megawattov.

Sigenergy presents a comprehensive portfolio for both residential and commercial applications at Intersolar Vďaka flexibilnej dizajnovej koncepcii a vysokému stupňu ochrany IP66 je možné SigenStor aj novo uvedený SigenStack inštalovať takmer kdekoľvek: v interiéri, v exteriéri, prípadne na strechu či na chodbu. Pri integrácii Sigen Energy Gateway je možné SigenStor využiť vo všetkých scenároch od on-grid, mikro-grid až po off-grid.

Navštívte stánok B1.579 spoločnosti Sigenergy na veľtrhu Intersolar 2024 a dozviete sa viac o najnovšom vývoji a priekopníckych riešeniach uskladnenia energie v komerčnom aj obytnom segmente.

O spoločnosti Sigenergy

Spoločnosť Sigenergy, ktorú v roku 2022 založil priekopník v odvetví Tony Xu, sa zameriava na vývoj špičkových energetických riešení pre domácnosti a podniky. Jej produkty pokrývajú celú škálu, od systémov uskladnenia energie až po solárne invertory a nabíjačky pre elektromobily. Špičkový tím výskumu a vývoja spoločnosti Sigenergy, zložený zo stoviek popredných odborníkov z odvetvia, sa spoločne snaží robiť svet ekologickejším prostredníctvom neustálych inovácií. S globálnym predajom a službami si spoločnosť kladie za cieľ stať sa najdôveryhodnejším partnerom svojich zákazníkov na ich ceste k udržateľnejšej budúcnosti.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2442696/Sigenergy_showcases_latest_offerings_Booth_B1_579_Intersolar.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2442697/Sigenergy_presents_a_comprehensive_portfolio_residential_commercial_applications_Intersolar.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring