OTS: Silvestrovské odpočítavanie „HAPPY NEW YEAR TOKYO“ sa po prvýkrát ...

TASR, 9. januára 2024 8:32

OTS: Silvestrovské odpočítavanie „HAPPY NEW YEAR TOKYO“ sa po prvýkrát konalo v budove tokijskej metropolitnej vlády!

Podujatie sprevádzala mappingová svetelná šou a javiskové predstavenia

TOKIO 9. januára (TASR/OTS) - (BUSINESS WIRE)-- Na rozlúčku s rokom 2023 a v snahe podeliť sa o čaro Tokia a pocit očakávania roku 2024 usporiadala tokijská metropolitná vláda silvestrovské odpočítavanie „HAPPY NEW YEAR TOKYO“ na námestí Tomin Hiroba (Námestie občanov) v budove tokijskej metropolitnej vlády, ktoré si mohli užiť všetci: deti, dospelí aj zahraniční turisti, pričom večera sa osobne zúčastnilo 650 ľudí.

Podujatie uviedla nádherná svetelná šou s mappingovou projekciou, ktorá predstavila čaro Tokia, napríklad jeho slávne miesta a štyri ročné obdobia. Potom nasledovali špeciálne vystúpenia so spevákom a skladateľom Pikotarom a postavičkami Sanrio, ako je Hello Kitty, ktoré hosťovali na pódiu a predviedli skutočne úchvatné predstavenie. Počas slávnostného finále vypustili hostia a guvernérka Koike spoločne s účastníkmi do neba lampióny so želaniami do nového roku a pre budúcnosť Tokia, po čom nasledovalo fantastické odpočítanie príchodu nového roku.

Javiskové predstavenie za účasti Pikotara, postavičiek Sanrio a guvernérky Koike

Pikotaro vystúpil ako hosť a pre toto podujatie predstavil špeciálnu verziu svojej známej piesne „PPAP“. Pikotaro povedal, „Text som zložil zo slova „YO“, ktoré znamená „ty“, a slova „TOK“, ktoré označuje pohyb hodinových ručičiek. Slová spoločne dávajú názov mesta „TOKYO“, takže som do piesne vložil posolstvo „Poďme ďalej spolu s Tokiom.“

Potom sa na javisku objavili postavičky Sanrio, na čele s Hello Kitty. Spoločne predviedli milé vystúpenie s projekčnou mappingovou šou.

Po vystúpeniach hostí prišla na pódium guvernérka Koike. Na jeden z lampiónov napísala odkaz, „Každý žiari so svojím Tokiom“ a povedala, „Čaro Tokia, ktoré sa rodí nanovo každým dňom, vytvára každý jeden z nás. To znamená, že ak vy budete žiariť jasnejšie, Tokio bude žiariť ešte o to viac.“ Počas finále sa na veľkú zakrivenú stenu premietala farebná projekčná mappingová šou s tematikou štyroch ročných období Tokia a potom sa popri obrázkov s odpočítavaním vzniesli k nebi lampióny so želaniami účastníkov, ktoré zaplnili miesto konania fantastickými svetelnými výjavmi.

© 2023 SANRIO CO., LTD. APPROVAL NO. P151227-2

Fotografie a multimediálna galéria sú dostupné tu: https://www.businesswire.com/news/home/53874967/en

Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Kontakty

Otázky od novinárov:

Shigeki Yamaguchi

Riaditeľ pre mestský predaj, odbor cestovného ruchu, Úrad pre priemyselné a pracovné záležitosti, Tokijská metropolitná vláda

Shigeki_Yamaguchi@member.metro.tokyo.jp

Zdroj: Tokijská metropolitná vláda

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring