OTS: Sineng Electric sa zaradil do zoznamu BloombergNEF ...

TASR, 27. novembra 2023 10:56

OTS: Sineng Electric sa zaradil do zoznamu BloombergNEF ako výrobca fotovoltaických meničov prvej úrovne

Wuxi 27. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Sineng Electric, popredný svetový výrobca fotovoltaických meničov a meničov na uskladnenie energie, sa vďaka svojmu technologickému pokroku, obchodnej stabilite a vynikajúcej konkurencieschopnosti na trhu umiestnil v zozname BloombergNEF výrobcov fotovoltaických meničov prvej úrovne.

Viacstupňový systém BNEF založený na bankovateľnosti zahŕňa prísny proces hodnotenia, ktorý zvažuje rôzne aspekty. Zaradenie do tohto uznávaného zoznamu ďalej potvrdzuje dôveryhodnosť značky Sineng v rámci odvetvia. Zoznam prvej úrovne je dôležitým kritériom, ktoré poskytuje potenciálnym investorom dôveryhodný referenčný bod pri hľadaní spoľahlivých partnerov v dynamickom odvetví obnoviteľných zdrojov energie.

V súlade so stratégiou zameranou na inovácie a zákazníkov predstavuje Sineng komplexný sortiment výrobkov a riešení prispôsobených rôznym požiadavkám zákazníkov. Kumulatívne dodávky fotovoltaických meničov v súčasnosti prekročili 70 GW, pričom celosvetové dodávky meničov na uskladnenie energie prekročili 6 GW. Tieto časom overené produkty získali celosvetové uznanie a vytvárajú hodnotu pre všetkých zákazníkov Sineng.

Základom úspechu spoločnosti Sineng je osobitný dôraz na výskum a vývoj, ktorý stelesňuje neustále sa rozširujúci tím kvalifikovaných inžinierov. Výrazné investície do výskumu a vývoja priniesli špičkové riešenia. Prevratné produkty, ako napríklad strunový menič 350 kW, centrálny menič 4,4 MW, centrálny systém úpravy energie 2 MW a strunový systém úpravy energie 200 kW, môžu ponúknuť zvýšenú účinnosť, výnimočnú spoľahlivosť a maximálnu bezpečnosť.

Qiang Wu, predseda predstavenstva spoločnosti Sineng Electric, vyhlásil: „Uznanie za výrobcu fotovoltaických meničov prvej úrovne nás napĺňa nadšením. Zvyšuje našu reputáciu a vplyv v celosvetovom meradle. Tešíme sa na pozitívne zmeny ako dôveryhodný priekopník, ktorý sa venuje podpore environmentálneho povedomia a ekologického vedomia."

O spoločnosti Sineng

Sineng Electric Co., Ltd. je popredným svetovým dodávateľom komplexného portfólia produktov vrátane fotovoltaických meničov a meničov na uskladnenie energie pre komunálne, komerčné a rezidenčné aplikácie. Záväzok spoločnosť Sineng k technologickým inováciám umožnil väčšiemu množstvu ľudí prístup k nákladovo efektívnej, spoľahlivej a udržateľnej energii, aj vďaka štyrom výskumným a vývojovým centrám, trom výrobným závodom a ročnej výrobnej kapacite 40 GW.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2284786/image_837311_21393128.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring