OTS: Sir Ivan prisľúbil 100.000 dolárov organizácii Trevor Project

TASR, 4. decembra 2012 10:23

Umelec Sir Ivan prisľúbil 100.000 dolárov organizácii Trevor Project na pomoc pri prevencii samovrážd medzi LGBTQ mládežou

NEW YORK, 3. december 2012 /PRNewswire/ (TASR/OTS) -- Tanečno-popový umelec Sir Ivan dnes oznámil prísľub venovať 100 000 dolárov organizácii Trevor Project, vedúcej národnej organizácii zabezpečujúcej služby v oblasti krízovej intervencie a prevencie samovrážd pre LGBTQ mládež (lesbian, gay, bisexual, transgender and questioning – mládež, ktorá rieši svoju homosexualitu, bisexualitu, transsexualitu alebo zmätený postoj k vlastnej sexuálnej orientácii). Dar venuje Sir Ivan a Peaceman Foundation, nezisková organizácia, ktorú v roku 2005 založil Sir Ivan, aby takto bojoval proti rasovej nenávisti, násiliu a posttraumatickej stresovej chorobe (Post Traumatic Stress Disorder, PTSD).

Multimediálny odkaz týkajúci sa tejto tlačovej správy nájdete na tejto adrese: http://www.multivu.com/mnr/59391-sir-ivan-donates-to-the-trevor-proje ct-lgbtq-youth-suicide-prevention

(Fotografia: http://photos.prnewswire.com/prnh/20121203/NY19337 )

"Ako syn obete holokaustu som si od ranného veku uvedomoval potrebu zastať sa tých, ktorí nemôžu bojovať sami za seba, zastrašovaných, prenasledovaných. Cez svoju hudbu a akýkoľvek môj vplyv chcem poukázať na dôležitosť akceptovania a pochopenia. Konkrétne sa zameriavam na potreby LGBTQ komunity – a najmä LGBTQ mládeže – u ktorej je štvornásobne vyššia pravdepodobnosť pokusu o samovraždu než u bežných tínedžerov. Týranie a zastrašovanie sa nedajú ospravedlniť a pokiaľ ide o mňa, nemôžem to zniesť," hovorí Sir Ivan.

"Organizácia Trevor Project vyjadruje Sirovi Ivanovi a Peaceman Foundation svoju vďačnosť za ich štedrú podporu našich služieb na záchranu a podporu životov medzi LGBTQ mládežou," hovorí Abbe Land, výkonná riaditeľka a generálna manažérka Trevor Project. "Každý dar pomáha Trevor Project zabezpečiť neustálu dostupnosť našich služieb a mladí ľudia tak môžu plánovať svoju budúcnosť, ktorá začína práve dnes."

Počas svojej hudobnej kariéry sa stal Sir Ivan šampiónom v LGBTQ komunite. Jeho tanečná hudba a jeho videá – a ich odkazy týkajúce sa pochopenia a rešpektu – predstavujú jeho oddanosť. Jeho najnovší singel "La La Land" (http://youtu.be/cSKoNdV3_HY) z júna 2012 je ďalšou oslavou diverzity a v rebríčku UK Music Week's Upfront Club Chart dosiahol 10. miesto, pričom sa dostal aj do Top 20 v rebríčku DJ Times National Crossover Pool Chart a do Top 30 v Billboard Dance Club Chart v USA. Video k tomuto singlu začína v čierno-bielej kombinácii a potom sa zmení na dúhu zloženú z farebných vlajok, čím preukazuje podporu Komunite.

Trevor Project je popredná národná organizácia zabezpečujúca služby v oblasti krízovej intervencie a prevencie samovrážd pre LGBTQ mladých ľudí vo veku do 24 rokov. Každý deň prostredníctvom služby dôvernej záchrannej linky a sms služieb, workshopov v školách, vzdelávacích materiálov, online zdrojov a advokátskych služieb zachraňuje Trevor Project mladé životy. Biely dom udelil organizácii Trevor Project, ktorá je lídrom a inovátorom v prevencii samovrážd, titul Šampión zmeny (Champion of Change). Viac informácií nájdete na adrese TheTrevorProject.org.

Viac informácií o Sirovi Ivanovi nájdete na adrese SirIvan.com.

KONTAKT: Rob Goldstone alebo David Wilson, Oui 2 Public Relations, +1-212-541-5698

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring