OTS: Sledujte nové filmy na vašej TV

TASR, 26. marca 2013 12:34

Bratislava 26. marca (TASR-OTS) - Telekomunikačný operátor SWAN rozšíril ponuku funkcie Videopožičovňa o nové tituly. Videopožičovňa poskytuje zákazníkom služby MAX multimedia jednoduchý a pohodlný spôsob, ako si vychutnať novšie aj staršie filmové hity v českom alebo slovenskom dabingu vo vysokej kvalite obrazu a zvuku. Filmy sú dostupné za symbolickú cenu od 1,50 EUR.

Keďže ide o digitálnu službu, film si môže používateľ pozrieť ihneď po zapožičaní. Ponuka titulov sa neustále rozširuje a momentálne pozostáva z viac ako 250 filmov rôznych žánrov, vrátane akčných, romantických, vojnových, hororových a rodinných filmov. Nechýbajú ani české filmy, dokumenty a rozprávky. Požičanie filmu je otázkou niekoľkých sekúnd, zapožičaný titul má zákazník k dispozícii po dobu 24 hodín.

"Videopožičovňa TopFun v IPTV službe MAX multimedia ponúka nové i staršie filmy. Čoskoro by mali pribudnúť aj ďalšie filmové novinky od ďalších filmových štúdii, ktoré sa budú dať zapožičať už 2 mesiace po ich kinopremiére," načrtol plány Jozef Pipek, produktový manažér spoločnosti SWAN.

Kontakt: Zuzana Petruľáková, petrulakova@comm.sk

Telekomunikačný operátor SWAN, a. s. je so svojimi 30.000 zákazníkmi tretím najväčším poskytovateľom internetu. Službu MAX multimedia prevádzkuje od 1. 12. 2007 s cieľom rozšíriť portfólio svojich služieb smerom k domácej klientele.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring