OTS: Slovenská premiéra predstavenia Argolla 5. element zožala búrlivý potlesk

TASR, 20. januára 2013 15:26

Bratislava 20. januára (TASR-OTS) - Kým vonku tíško padal sneh, preplnenou halou otriasal burácajúci potlesk – tak v piatok vyzerala úspešná slovenská premiéra predstavenia Argolla 5. element v Bratislave. Nadšené publikum v zaplnenej AEGON aréne NTC (odhadovaná účasť 2500 divákov) si vychutnalo unikátne dielo slovenských tvorcov, ktoré sa po úspechu vo svete prvýkrát predstavilo aj doma na Slovensku.


Záver predstavenia Argolla 5. element v Bratislave Foto: Tomáš Halász

Predstavenie prinieslo v mýtickom príbehu o hľadaní tajomného piateho elementu jedenapolhodinový sled špičkových akrobatických výstupov, strhujúcich tanečných čísiel aj herecký koncert Vaška Púčika a Tomáša Horvátha. Unikátnu show sprevádzali na živo hranou originálnou hudbou a spevom multiinštrumentalista Maok a Sandra Urbančíková.

Počas i po predstavení zožínali tvorcovia a účinkujúci búrlivé ovácie a dlho trvajúci potlesk. "Bol to večer plný silných zážitkov. Pozitívne ohlasy, ktoré sme dostali, dávajú nášmu úsiliu zmysel pokračovať ďalej a za to patrí všetkým divákom veľké ďakujem. Mali sme skvelé publikum," zhodnotila úspešnú premiéru jej režisérka Silvia Poláčková.

"Na jar tohto roku by sme chceli show Argolla 5. element priniesť do ďalších slovenských miest, zvažujeme aj ponuky, ktoré prišli zo zahraničia. A popri tom sa už v našich hlavách rodí nové predstavenie. O čom by malo byť, zatiaľ neprezradíme," poodkryl plány do budúcnosti spolutvorca predstavenia Matúš Ritomský.

Viac informácií: www.argolla.sk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring