OTS: Služba Bybit P2P oslavuje 2. výročie slávnostnou duo akciou

TASR, 2. januára 2024 9:45

Dubai 2. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Bybit, z hľadiska objemu tretia najväčšia burza s kryptomenami na svete, s radosťou oslavuje 2. výročie svojej služby Bybit P2P. Za posledné dva roky umožnila služba Bybit P2P používateľom nakupovať a predávať kryptomeny medzi sebou priamo, v bezpečnom a efektívnom prostredí. Dnes si pripomíname tento míľnik akciou P2P Festive Duo Event, pri ktorom spoločnosť ponúka až 17 USDT v kupónoch P2P, ktorými môžete podporiť svoje obchodovanie s kryptomenami a zároveň byť svedkom nášho explozívneho rastu!

Iba za dva roky zaznamenala služba Bybit P2P pozoruhodný rast. K dnešnému dňu spracovala viac ako 45 miliónov transakcií a denne privítala 42 000 aktívnych používateľov. Nedávno sme rozbili rekord, keď sme za jediný deň uskutočnili viac ako 80 000 transakcií, čo dokazuje obrovskú popularitu a neochvejnú príťažlivosť tejto platformy.

Bybit P2P je viac než len platforma, je to prekvitajúca komunita nadšencov pre kryptomeny, ktorých spája vášeň pre digitálne aktíva. Pridajte sa k nám na našich exkluzívnych akciách, spojte sa s ostatnými obchodníkmi a podeľte sa o svoj krypto príbeh.

Pridajte sa k oslavám: Údaje o akcii P2P Festive Duo Event

Trvanie akcie: 26. december 2023, 10:00 UTC – 17. január 2024, 10:00 UTC

Splnenie jednoduchých úloh: Ako napríklad zadanie prvého obchodu P2P, pozvanie priateľov a odporúčanie.

Získajte v kupónoch až 17 USDT: Využite ich na zľavy z poplatkov, boostery transakcií a ďalšie výhody!

Pozrite si viac podrobností na webovej stránke Bybit a aktivujte si výhody P2P Festive Duo! :https://announcements.bybit.com/article/p2p-festive-duo-grab-up-to-17-usdt-p2p-coupons--blt766f5350f9452d73/

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Ak máte záujem o aktualizácie, sledujte: komunity a sociálne médiá spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2309041/IMG_4691.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring