OTS: Služba Mobli oznámila strategickú investíciu od spoločnosti América Móvil

TASR, 7. novembra 2013 16:32

TEL AVIV, Izrael 7. novembra (TASR-OTS) -(BUSINESS WIRE)- Mobli (www.mobli.com) sociálna platforma na zdieľanie fotografií a videí z mobilných zariadení, dnes oznámila, že spoločnosť América Móvil (NYSE: AMX), popredný poskytovateľ integrovaných telekomunikačných služieb v Amerike, zrealizovala strategickú investíciu do služby Mobli. Táto investícia je súčasťou programu financovania v objeme 60 miliónov dolárov. Spoločnosti zároveň dospeli k dohode o obchodnej spolupráci, ktorá má priniesť inovatívne produkty spoločnosti Mobli používateľom spoločnosti América Móvil.
"Mobilný prístup výrazne obohacuje náš každodenný život a pre používateľov na celom svete otvára dvere úplne novým zážitkom. Spoločnosť Mobli vyvinula pozoruhodnú technológiu a toto strategické spojenectvo umožní spoločnosti América Móvil priniesť zážitky s pridanou hodnotou našim používateľom na celom americkom kontinente," povedal Carlos Slim D. "Tím Mobli preukázal pri tvorbe robustného a inovatívneho produktu pre svojich používateľov mimoriadne schopnosti."
Mobli je multiplatformová komunita na zdieľanie fotografií a videí, ktorá pôvodne začala svoju činnosť v roku 2011. Zameriava sa na spájanie ľudí prostredníctvom spoločných záujmov, používateľom umožňuje sledovať aktivitu iných osôb, hashtagy a dokonca polohu priamo v ich informačnom kanáli.
"Pre Mobli je to neuveriteľne dôležitý míľnik – takisto pre našich používateľov, investorov a pre náš tím. Predstavuje to pre nás výbornú príležitosť a zároveň väčšiu zodpovednosť pri zlepšovaní a budovaní životaschopnej technológie," povedal Moshe Hogeg, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Mobli. "Naše nové strategické partnerstvo s América Móvil nám umožní osloviť obrovské spoločenstvo miliónov používateľov v Latinskej Amerike."
"Spoločnosť Mobli prejavila pri budovaní úžasných riešení pre svojich používateľov nesmierny zápal v oblasti technologických inovácií. Toto partnerstvo umožní každej zo strán zamerať sa na svoje hlavné silné stránky a zvyšovanie používateľskej spokojnosti," povedal Kenges Rakishev, predseda predstavenstva spoločnosti Mobli.
Táto strategická investícia umožní spoločnosti Mobli spustiť a rozšíriť vizuálny vyhľadávač, ktorý jej používateľom ponúkne pohľad na svet očami iných a návrat v čase prostredníctvom predchádzajúcich obrázkov.
"Misia služby Mobli – spájať ľudí po celom svete prostredníctvom vizuálnych zážitkov – ma vždy nadchýnala. Dnešné oznámenie znamená, že obrovská komunita nových používateľov získa prístup k neuveriteľným zážitkom z objavovania a zdieľania," povedal Leonardo DiCaprio, investor a poradca spoločnosti Mobli.
O spoločnosti Mobli:
Mobli je inteligentnejší spôsob zachytávania a zdieľania fotografií a videí s priateľmi a celým svetom, aj vďaka jedinečným vizuálnym efektom. Používatelia v službe Mobli môžu sledovať jednotlivcov a komunity a kontaktovať sa s nimi na základe záujmov a polohy. Víziou služby Mobli je spojiť pohľady ľudí po celom svete tak, aby mohli používatelia zažiť svet očami iných. Viac informácií získate na adrese: https://www.mobli.com https://www.facebook.com/moblimedia https://twitter.com/mobli  Kontakty Blonde 2.0 pre Mobli Jonah Balfour, +972-3-6771133 Jonah@blonde20.com
Zdroj: Mobli


UPOZORNENIE:
Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring