OTS: Smartee predstavuje na 99. kongrese EOS v Aténach dve desaťročia pokroku

TASR, 20. júna 2024 8:47

Atény 20. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Smartee Denti-Technology, priekopník v oblasti priehľadných zubných vyrovnávačov s 20-ročnou históriou nezávislého výskumu a viac ako 850 prihlásenými patentmi, sa podelila o dvadsaťročné úspechy a celú sériu produktov na 99. kongrese Európskej ortodontickej spoločnosti (EOS), ktorý sa konal od 9. do 13. júna 2024 v Aténach.

Európska ortodontická spoločnosť sa zameriava na pokroky vo všetkých aspektoch ortodoncie a jej prepojenie s podpornými odvetviami a vedami vo verejnom záujme. Spoločnosť, ktorá je členom Svetovej federácie ortodontistov, spája ortodontistov z celého sveta na výročnom kongrese, ktorý sa koná každý rok v rôznych európskych krajinách.

Najdôležitejšie body:

Špičkové riešenia Smartee S1-S21: Spoločnosť Smartee vyvinula sériu riešení od S1 až po S21, ktoré sú prispôsobené na mieru pre rôzne klinické scenáre a neustále ich aktualizuje tak, aby spĺňali rôzne dentálne potreby. Každá séria produktov je navrhnutá tak, aby vyhovovala špecifickým požiadavkám pacientov, a tak zaisťovala komplexnú starostlivosť a účinnú liečbu.

Komplexné digitálne riešenie Smartee: Smartee využíva umelú inteligenciu s cieľom ponúknuť komplexné digitálne riešenie, ktoré zvyšuje presnosť a bezpečnosť plánovania liečby. Medzi kľúčové funkcie patrí algoritmus Smartee Med-AI, ktorý umožní okamžité 3D vizualizácie koreňov, softvér na meranie CEPH na presnú diagnostiku pacienta a Smartee iFast pre bezproblémové simulácie pred liečbou a po nej. Vďaka týmto nástrojom môžu ortodontickí odborníci poskytovať pacientom vynikajúcu starostlivosť prostredníctvom efektívneho a účinného plánovania liečby.

Kompletný sortiment produktov so špecifickými vlastnosťami: Napríklad Smartee GS, ktoré používa neviditeľnú technológiu repozície mandibuly na posúvanie čeľuste dopredu a podporu remodelácie TMJ pri liečbe závažných malooklúzií triedy II; Smartee , s využitím rôznych viacvrstvové kompozitné materiály zubných listov na denné a nočné použitie; Smartee GE, klasický produkt s podporou globálnej databázy viac ako 1,6 milióna pacientov; a Smartee Kinder a Smartee Teen, ktoré majú autorizáciu Disney IP a ponúkajú ortodontické riešenia na mieru pre mladých pacientov.

V rámci svojej účasti na EOS usporiadala spoločnosť Smartee vzdelávací workshop, ktorý pod vedením Dr. Tao Guoa poskytol účastníkom cenné poznatky o technológii repozície mandibuly Smartee GS na liečbu závažných nezrovnalostí čeľuste pomocou vysoko prispôsobených priehľadných zubných vyrovnávačov.

Prítomnosť Smartee na 99. kongrese EOS podčiarkuje neochvejný záväzok spoločnosti posúvať hranice neviditeľnej ortodoncie a podporovať globálnu ortodontickú komunitu. Neustálym rozširovaním ponuky produktov a zlepšovaním digitálnych riešení sa Smartee snaží poskytnúť ortodontistom podporné technológie a nástroje potrebné na poskytovanie výnimočnej starostlivosti o pacientov.

O spoločnosti Smartee Denti-Technology:

Spoločnosť Smartee, ktorá bola založená v roku 2004, je popredným poskytovateľom priehľadných vyrovnávačov a digitálnych ortodontických riešení v Číne. Spoločnosť Smartee so sídlom v Šanghaji má dve výskumné a vývojové centrá a výrobné závody, ktoré sú plne automatizované. Vďaka tomu, že spoločnosť Smartee poskytuje služby viac ako 64 000 lekárom zo 48 000 zdravotníckych zariadení vo viac ako 47 krajinách, vytvorila viac ako 1 milión dokonalých úsmevov na celom svete.

S rozvojom digitálnych riešení spoločnosť Smartee naďalej rozširuje svoje portfólio a uviedla na trh viac ako 10 produktov na vyrovnávanie chrupu, ktoré riešia rôzne problémy s maloklúziou u detí, dospievajúcich a dospelých. V spolupráci s profesorom Gangom Shenom a jeho ortodontickým tímom Smartee vyvinul inovatívny produkt: Smartee GS, ktorý poskytuje ortodontistom technológiu repozície mandibuly na efektívnejšiu liečbu pacientov so zložitými indikáciami vrátane prognatizmu tváre, retrognácie tváre a odchýlky mandibuly.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2442585/Smartee_exhibiting_99th_European_Orthodontic_Society_Congress9_13_June_2024_Athens.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2442586/Smartee_s_booth_drew_significant_attention_orthodontists.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2442587/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring