OTS: Smartee úspešne hosťuje konferenciu GS Mandibular ...

TASR, 11. júna 2024 14:49

OTS: Smartee úspešne hosťuje konferenciu GS Mandibular Repositioning v Španielsku

Madrid 11. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V Madride v Španielsku sa úspešne uskutočnila konferencia Smartee GS Mandibular Repositioning Technology (Repozícia mandibuly s technológiou Smartee GS). Toto stretnutie poskytlo jedinečný priestor medzinárodným zubným odborníkom, aby sa zapojili do hĺbkového dialógu a vymieňali si nápady na inovatívne ortodontické riešenie S8 spoločnosti Smartee.

Profesor Gang Shen, riaditeľ Zubnej nemocnice Tai Kang ByBo v Šanghaji, spolu so svojím hlavným členom tímu, Dr. Te Wangom, boli pozvaní, aby sa podelili o svoje odborné znalosti, čo sa týka „ortopedickej liečby s Clear S8: základné mechanizmy, liečebné postupy a klinická účinnosť."

Profesor Shen poukázal na výzvy závažných maloklúzií so skeletálnymi komponentmi v súčasnom ortodontickom svete. Zdôraznil, že závažné odchýlky čeľuste II. triedy, často spôsobené maxilárnym prerastaním a retrúziou mandibuly, majú za následok prognatický profil tváre a maloklúziu charakterizovanú zvýšeným prečnievaním (overjet), predkusom (overbite) a predkusom s hlbokou krivkou Spee. Jednou z kľúčových liečebných metód tohto stavu je repozícia dolnej čeľuste (mandibuly) smerom dopredu, čo vedie k regionálnej adaptívnej remodelácii TMJ na podporu novej polohy mandibuly a repozície interkuspidálnej oklúzie I. triedy.

Profesor Shen a Dr. Wang následne predviedli praktické aplikácie technológie Smartee S8-SGTB a S8-SGHB prostredníctvom klinických prípadov. Obe sú konštrukčnými zložkami riešenia S8. Profesor Shen vysvetlil, že mechanizmy oboch technológií S8-SGTB a S8-SGHB zahŕňajú mandibulárny posun. Klinický postup a protokol Clear S8 pozostáva z dvoch fáz: Fáza I spočíva v premiestnení čeľuste dopredu a súčasnej manipulácii s nesprávne umiestnenými zubami, vrátane uvoľnenia tlačenia, retrakcie čelných zubov a sploštenia hlbokej krivky Spee. Fáza II kladie dôraz na detailné úpravy chrupu, ako je vypracovanie interkuspidácie bukálneho segmentu a interdigitácie predných zubov.

Dr. Wang sa ďalej s poslucháčmi hlbšie zaoberal klinickými postupmi technológie S8, ktorá zahŕňa konzultáciu, skenovanie ústnej dutiny, odovzdanie prípadu, preskúmanie 3D animácie, následné sledovanie a dôležité poznámky pre pacientov. To pomohlo zúčastneným lekárom lepšie zvládnuť techniky technológie repozície mandibuly Smartee GS.

Na záver podujatia Dr. Carmen Pérez Cabrillová a Dr. Maria Del Pilar Pérez Riverová predstavili svoje postupy s využitím liečby Smartee GS. Predviedli diagnostický prístup, ako aj dosiahnuté zlepšenia profilu tváre u svojich pacientov pred a po liečbe a ponúkli inšpiráciu pre zúčastnených lekárov.

Úspešné usporiadanie konferencie Smartee GS Mandibular Repositioning Technology v Španielsku má za cieľ prehĺbiť akademické výmeny medzi značkou a medzinárodnými zubnými odborníkmi. Bude tiež podporovať hĺbkové štúdium nových klasifikácií, konceptov, technológií a zariadení na korekciu maloklúzií triedy II. Smartee plánuje rozšíriť medzinárodnú spoluprácu s cieľom ďalej rozvíjať moderné neviditeľné ortodontické techniky.

O spoločnosti Smartee Denti-Technology:

Spoločnosť Smartee, ktorá bola založená v roku 2004, je popredným poskytovateľom priehľadných vyrovnávačov a digitálnych ortodontických riešení v Číne. Spoločnosť Smartee so sídlom v Šanghaji má dve výskumné a vývojové centrá a výrobné závody, ktoré sú plne automatizované. Vďaka tomu, že spoločnosť Smartee poskytuje služby viac ako 64 000 lekárom zo 48 000 zdravotníckych zariadení vo viac ako 47 krajinách, vytvorila viac ako 1 milión dokonalých úsmevov na celom svete.

S rozvojom digitálnych riešení spoločnosť Smartee naďalej rozširuje svoje portfólio a uviedla na trh viac ako 10 produktov na vyrovnávanie chrupu, ktoré riešia rôzne problémy s maloklúziou u detí, dospievajúcich a dospelých. V spolupráci s profesorom Gangom Shenom a jeho ortodontickým tímom Smartee vyvinul inovatívny produkt : Smartee GS, ktorý poskytuje ortodontistom technológiu repozície mandibuly na efektívnejšiu liečbu pacientov so zložitými indikáciami vrátane prognatizmu tváre, retrognácie tváre a odchýlky mandibuly.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2433903/image_5022954_5274382.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2433904/image_5022954_5274476.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2433905/image_5022954_5274622.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2433906/image_5022954_5274731.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring