OTS: So spustením novej nabíjačky alternátora ponúka EcoFlow ...

TASR, 11. júna 2024 9:46

OTS: So spustením novej nabíjačky alternátora ponúka EcoFlow viac výkonu na cestách pre dobrodruhov

Zažite neobmedzené outdoorové dobrodružstvá s riešením „Drive & Charge, Plug In & Power"

Düsseldorf 11. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť EcoFlow, popredná spoločnosť zaoberajúca sa prenosnými a ekologickými energetickými riešeniami, rozšíri svoj balík riešení pre výkonnosť na cestách o novú nabíjačku alternátora — prvú v odvetví, ktorá poskytuje cestujúcim a outdoorovým nadšencom možnosť rýchleho nabíjania využitím prebytočnej energie alternátora vozidla.

Rýchle nabíjanie na cestách: 1,3 hodiny na úplné nabitie 1 kWh

Vzhľadom na dopyt po dostupnej energii a pohodlí mimo siete v rámci komunít obytných vozidiel, pozemných a dodávkových vozidiel je potrebný neobmedzený prístup k elektrickej energii, ktorý nie je závislý od pevných energetických lokalít alebo generátorov plynu.

Nabíjačka alternátora, ktorá sa pripája priamo k štartovacej batérii vozidla, sa ľahko inštaluje a umožňuje používateľom súčasne šoférovať a nabíjať elektrárne EcoFlow, čím zaisťuje nekonečnú energiu a poskytuje pohodlie domova pre akékoľvek dobrodružstvo.

S bezprecedentným výstupným výkonom 800 W a nabíjaním z jednosmerného prúdu na jednosmerný prúd nabíjačka alternátora efektívne doplní 1 kWh energie len za 1,3 hodiny počas prepravy, 8-krát rýchlejšie ako 12 V nabíjačka cigariet vo vozidle.

Nabíjačka 3 v 1, štartér JUMP a udržiavač batérie

Okrem 800 W nabíjačky alternátora slúži nabíjačka alternátora EcoFlow aj ako núdzový štartér pre vozidlá a obsahuje vstavaný udržiavač batérie, ktorý zvyšuje životnosť štartovacej batérie vozidla.

Nabíjačka alternátora môže spätne napájať batériu vozidla z pripojenej prenosnej elektrárne, čo jej umožňuje pracovať ako štartér JUMP, aby sa používateľ nedostal do úzkych. Jej udržiavač batérií tiež zaisťuje, že štartovacia batéria vozidla zostane stále v špičkovom stave.

„V minulosti sa fanúšikovia karavanov a outdoorových vozidiel museli spoliehať na zariadenia kempingov alebo na hlučné, silne znečisťujúce generátory plynu, čo často obmedzovalo ich zážitky z cestovania," povedal Craig Bilboe, vedúci obchodného rozvoja spoločnosti EcoFlow vo Veľkej Británii a Írsku. „S čistým, tichým a flexibilným riešením EcoFlow „Drive & Charge, Plug In & Power" môžu zákazníci ľahko uchovávať stabilný výkon počas jazdy. S blížiacimi sa letnými prázdninami dúfame, že toto riešenie ponúkne outdoorovým nadšencom flexibilnejší, obohacujúci a neobmedzený zážitok z cestovania."

Cena, dostupnosť a ponuky

Nabíjačka alternátora je teraz k dispozícii na zakúpenie na webovej stránke EcoFlow a Amazon.com za oficiálnu cenu 329 EUR/329 GBP. Odteraz až do 17. júla EcoFlow spustí aj letnú akciu na webových stránkach EcoFlow a Amazon.com, ktorá používateľom umožní zakúpiť niekoľko balíčkov produktov za zvýhodnené ceny:

• nabíjačka alternátora + DELTA Max 2000: 1 328 EUR (pôvodná cena 1 628 EUR , -300 EUR)/1 228 GBP (pôvodná cena 1 378 GBP, -150 GBP)

• nabíjačka alternátora + DELTA 2: 1 228 EUR (pôvodná cena 1 328 EUR, -100 EUR)/1 128 GBP (pôvodná cena 1 228 GBP, -100 GBP)

• nabíjačka alternátora + DELTA 2 Max.: 2 128 EUR (pôvodná cena 2 428 EUR, -300 EUR)/1 928 GBP (pôvodná cena 2 228 GBP, -300 GBP)

Letná akcia ponúkne aj zľavnené ceny na rôzne produkty EcoFlow vrátane prenosných elektrární, solárnych panelov a inteligentných ekosystémových zariadení. Zákazníci môžu ušetriť až 1 300 EUR/1 200 GBP, vďaka čomu je príprava na neobmedzené letné outdoorové dobrodružstvo nákladovo efektívnejšia.

O EcoFlow:

EcoFlow je popredná spoločnosť zaoberajúca sa ekologickými energetickými riešeniami s víziou poháňať nový svet. Od svojho založenia v roku 2017 si EcoFlow kladie za cieľ stať sa spoľahlivým a dôveryhodným energetickým spoločníkom pre jednotlivcov a rodiny na celom svete a poskytovať prístupné a obnoviteľné riešenia energie doma, vonku a v mobilných priestoroch. Dnes má spoločnosť EcoFlow prevádzkové ústredie v USA, Nemecku a Japonsku a poskytla energiu už pre viac ako 3 milióny používateľov na viac ako 100 trhoch po celom svete. Viac informácií nájdete na https://www.ecoflow.com/eu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2432976/image_5016319_22687443.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring