OTS: SoftGroup uvádza na trh novú vlajkovú loď značky SATT ...

TASR, 24. januára 2024 9:29

OTS: SoftGroup uvádza na trh novú vlajkovú loď značky SATT PLATFORM postavenú na technológii Microsoft Azure

Sofia 24. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť SoftGroup, najlepší poskytovateľ komplexných technológií vysledovateľnosti end-to-end vo svojej triede v regióne strednej a východnej Európy, dnes oznámila uvedenie SATT PLATFORM®, novej pokročilej línie značky Track & Trace postavenej na osvedčenej technológii Microsoft Azure.Vývojom služby vysledovateľnosti pripravenej na budúcnosť SATT PLATFORM® spoločnosť SoftGroup pokračuje v priamom rozširovaní inovatívnych produktov Track and Trace s cieľom umožniť dodržiavanie globálnych predpisov a celkovú transparentnosť farmaceutického dodávateľského reťazca.

SATT PLATFORM® je komplexné riešenie SaaS, ktoré ponúka farmaceutickým spoločnostiam komplexnú vysledovateľnosť a zhodu a zároveň využíva najmodernejšiu cloudovú infraštruktúru. Riešenie pokrýva vertikálne sledovanie od úrovne 2 po úroveň 5 a umožňuje bezproblémovú integráciu serializácie a agregácie farmaceutických výrobkov do výrobných procesov, výrazne znižuje zložitosť dodávateľského reťazca a zabezpečuje úplnú zhodu vo vyspelých aj nových regulačných prostrediach pre sledovanie.

SATT PLATFORM®, platforma pre serializáciu, agregáciu a sledovanie (SATT) pre farmaceutické spoločnosti, umožňuje zlepšiť:

• Správu sériových a agregačných údajov vďaka výnimočnej flexibilite a schopnosti prispôsobenia

• Viditeľnosť a transparentnosť dodávateľského reťazca s jednoduchou integráciou systémov tretích strán

• Globálny súlad s predpismi EMVO, DSCSA, Tatmeen, ASL BELGISI, IS MPT, , ANVISA a NMPA

Využívajúc technológiu Microsoft Azure, SATT PLATFORM® aplikuje stimuly na celý proces Track and Trace a vyvíja funkcie na následnej úrovni. Napríklad výnimočná spoľahlivosť, výkonnostné metriky, škálovateľnosť na požiadanie, možnosti zálohovania dát a obnovy po havárii, bezpečná identita, správa prístupu a mnohé ďalšie funkcie, ktoré sú pre farmaceutické spoločnosti kritické.

Ako schválený partner spoločnosti Microsoft SoftGroup úspešne zverejnila SATT PLATFORM® ako obchodovateľné riešenie na Microsoft Azure Marketplace. Efektívny a nákladovo efektívny obchodný model SATT PLATFORM®, ktorý je hosťovaný na Azure, umožňuje farmaceutickým spoločnostiam (MAH, výrobcom, CMO, paralelným distribútorom, 3PL a nadnárodným farmaceutickým organizáciám) zefektívniť svoje procesy prostredníctvom rýchleho nasadenia, pokročilých poznatkov a automatických aktualizácií. Ukladanie údajov je zabezpečené v európskych dátových centrách, ktoré sú 24 hodín denne podporované európskym centrom podpory.

Ďalšie informácie a požiadavky: marketing@softgroup.eu

O spoločnosti SoftGroup

SoftGroup je softvérová spoločnosť, ktorá poskytuje komplexnú technológiu vysledovateľnosti pre farmaceutický priemysel na celom svete a pokrýva všetky úrovne procesu Track & Trace.

SoftGroup je certifikovaným poskytovateľom brán a dôveryhodným partnerom EMVO a BgMVO, ako aj certifikovaným partnerom GS1. Okrem toho je spoločnosť akreditovaným poskytovateľom riešení a integrátorom systémov CRPT, Asl Belgisi, Tatmeen, IS MPT a .

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring