OTS: Solar N Plus sa umiestnil medzi najlepšími ...

TASR, 10. mája 2024 10:30

OTS: Solar N Plus sa umiestnil medzi najlepšími dodávateľmi fotovoltických modulov podľa objemu dodávok v 1. štvrťroku 2024

Chuzhou 10. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Solar N Plus New Energy Technology Co., Ltd. („Solar N Plus"), popredný odborník na výrobu článkov a modulov TOPCon, získal výrazné uznanie vo fotovoltickom priemysle. Podľa mediálnej platformy Solarbe, zameranej na fotovoltické odvetvie, sa spoločnosť Solar N Plus umiestnila na 22. pozícii v objeme dodávok fotovoltických modulov za 1. štvrťrok 2024 s pôsobivým objemom dodávok v hodnote 1 025 GW.

Tento úspech nielenže dokazuje popredné postavenie Solar N Plus v solárnom priemysle, ale tiež podčiarkuje vynikajúcu výkonnosť spoločnosti a trvalý rast v sektore obnoviteľných zdrojov energie. „Vďaka pevnej finančnej podpore našej materskej spoločnosti kótovanej na burze a výrazným odborným znalostiam v oblasti technologického výskumu a vývoja TOPCon zaznamenáva Solar N Plus rýchly rast," povedala Ashley Wang, viceprezidentka spoločnosti Solar N Plus. „Náš úspech v umiestnení na významnej pozícii v objeme dodávok v prvom štvrťroku nielenže potvrdzuje naše schopnosti, ale tiež dodáva nášmu tímu energiu."

Od svojho založenia dosahuje spoločnosť Solar N Plus pozoruhodné míľniky. Vďaka partnerstvu s firmami z rebríčka Fortune 500 úspešne realizuje projekty na celom svete. Vďaka prestížnemu vysokému hodnoteniu Dun & Bradstreet 4A1 predbieha až 95 % konkurentov v odvetví. S účinnosťou článkov TOPCon nad 26,72 % spoločnosť Solar N Plus opätovne potvrdzuje svoju oddanosť inováciám a excelentnosti v sektore obnoviteľnej energie.

O spoločnosti Solar N Plus

Solar N Plus je vertikálne integrovaný výrobca fotovoltických zariadení, ktorý sa špecializuje na technológiu TOPCon typu N. Rôznorodé obchodné portfólio spoločnosti zahŕňa solárne články, moduly, výstavbu elektrární a inteligentné energetické riešenia. S kapacitou článkov a modulov TOPCon vo výške 10 GW a kapacitou článkov a modulov PERC 2 GW dodala spoločnosť Solar N Plus zásielky do viac ako 40 krajín a regiónov po celom svete.

Viac informácií nájdete na stránke www.solarnplus.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring