OTS: Solar Solutions Düsseldorf 2023: Spoločnosť Hiconics ...

TASR, 29. novembra 2023 13:16

OTS: Solar Solutions Düsseldorf 2023: Spoločnosť Hiconics prináša zodpovedné produktové riešenia napájania obytných budov pre spotrebiteľov mimo siete a pri výpadkoch elektriny.

Dusseldorf 29. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hiconics Eco-Energy Drive Technology („Hiconics" SHE300048), značka zelenej energie v rámci Midea Industrial Technology je pripravená výrazne ovplyvniť nadchádzajúce podujatie Solar Solutions Düsseldorf 2023, ktoré sa uskutoční 29. – 30. novembra. Spoločnosť predstaví svoje najnovšie riešenie na ukladanie energie v domácnostiach z renomovaných sérií MINERY a WISDOM, ktoré sa na výstave v Nemecku objavia už po druhýkrát.

Série MINERGY a WISDOM pokrývajú široké spektrum riešení na ukladanie energie v domácnostiach, od jednofázových, trojfázových a integrovaných batérií typu „všetko v jednom" až po ukladanie energie s rozdeleným napájaním, ktoré poskytuje spoľahlivé a nepretržité napájanie pre spotrebiteľov mimo siete a tých, ktorých postihli výpadky elektrickej energie, a inteligentné stratégie zelenej energie pre užívateľov s fotovoltaickými systémami.

Firma „Hiconics" je odhodlaná stať sa lídrom v oblasti produktov a riešení na skladovanie energie pre obytné budovy, pričom sa zameriava na zvýšenie bezpečnosti, pohodlia a inteligencie produktov," vyhlásil Dennis Lee, generálny riaditeľ spoločnosti Hiconics Overseas Sales Company.

Séria WISDOM ponúka kapacitu batérií v rozsahu 13,8 – 69 kWh, podporuje 100 % trojfázovú nerovnováhu zaťaženia a maximálny jednofázový nevyvážený výkon 30 %. Táto séria produktov je navrhnutá s viacerými funkciami spoľahlivosti, aby sa v domácnosti zabezpečila spoľahlivá prevádzka batérie, záťaže a celkového úložného systému.

• Presnosť odberu nabíjacieho a vybíjacieho prúdu rozhrania batérie je až 3 %, vďaka čomu je k systému batérie šetrný.

• Harmonické hodnoty napätia a prúdu sú udržiavané v rozmedzí 3 %, takže je šetrný k záťaži v domácnosti a zvyšuje bezpečnosť záťaže.

• Na zvýšenie bezpečnosti a spoľahlivosti systému využíva BMS čipy automobilovej kvality a dizajn elektrickej architektúry.

• Produkt WISDOM navyše spĺňa normy funkčnej bezpečnosti ASIL na úrovni B, pričom ponúka až 2 % presnosť detekcie izolácie na ochranu osobnej bezpečnosti a obsahuje zabudované automatické aerosólové hasiace zariadenie pre ešte väčšiu bezpečnosť.

Hiconics spôsobuje revolúciu na trhu s riešeniami na ukladanie energie pre domácnosti tým, že ponúka viac než len samotné „ukladanie energie". Poskytuje podporu pre riadenie energetických zdrojov, aby uspokojil rastúci dopyt spotrebiteľov po komforte a ekologickom bývaní. Produkty série WISDOM sú vybavené aplikáciou na riadenie energie, ktorá využíva algoritmy umelej inteligencie na riadenie dodávok energie. Aplikácia dokáže na základe výpočtu rôznych faktorov ako je prostredie, zaťaženie a dodávka energie, dynamicky upravovať energetické stratégie v reálnom čase. Každému spotrebiteľovi prispôsobuje energetické stratégie pre domácnosť, a to od formulácie plánu, zavedenia a spätnej väzby, až po inteligentné prispôsobenie na základe vlastných energetických cieľov spotrebiteľa.

Funkcia monitorovania energie v aplikácii dokáže realizovať tok energie v reálnom čase a sťahovať záznamy o histórii. Energetický manažment je možné dosiahnuť nastavením miestnych cien elektrickej energie, situácií presunu pri špičkovom zaťažení a pomerov prispôsobenia stratégie vlastnej výroby a vlastnej spotreby, čím sa zabezpečí podpora energetickej stratégie pre spotrebiteľov z radov domácností. Takisto dokáže prepojiť aj systémy energetických a domácich spotrebičov, ktoré sú vybavené platformou IFTTT (If This Then That), prelomiť bariéry značiek a vytvoriť rozmanitý energetický ekosystém.

Vďaka sérii WISDOM je riadenie zariadení jednoduchá už vo fáze inštalácie. V závislosti od roly, či už ide o podnikového správcu alebo inštalátora, je možné nastaviť povolenia. Aplikácia Smart Home od Midea umožňuje rýchlu konfiguráciu zariadení, ktoré potrebujú inštaláciu a ladenie parametrov. Séria je užívateľsky prívetivá, podporuje sedem jazykov vrátane angličtiny a nemčiny a ponúka rýchle nastavenie, monitorovanie porúch zariadenia a alarm v aplikácii.

Spoločnosť Hiconics, založená v roku 2003 a verejne kótovaná v roku 2010, vstúpila do skupiny Midea v roku 2020. Ako kľúčový hráč v oblasti zelenej energie má spoločnosť Midea Group komplexné portfólio, ktoré zahŕňa ukladanie energie pre domácnosti, VFD a distribuované fotovoltaické elektrárne.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2286898/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring