OTS: SolaX Power uzatvára partnerstvo s Borussiou Dortmund

TASR, 21. marca 2024 9:25

Hangzhou 21. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť SolaX Power 19. marca s hrdosťou oznamuje, že sa stala partnerom významného futbalového klubu Borussia Dortmund so sídlom v Nemecku. Táto prelomová spolupráca je prvým spojením medzi Borussiou Dortmund a podnikom zameraným na skladovanie slnečnej energie, čo predstavuje významný krok k rozvoju globálnych iniciatív v oblasti zelenej energie a podpore trvalo udržateľného rozvoja.

Borussia Dortmund, známa ako jeden z popredných nemeckých a európskych futbalových klubov, sa môže pochváliť bohatou históriou a rozsiahlou fanúšikovskou základňou. S ôsmimi titulmi v Bundeslige a prestížou prvého nemeckého tímu, ktorý v roku 1966 získal titul majstra Európy, si klub získal domáce aj medzinárodné uznanie. Vášeň Borussie Dortmund pre futbal, ktorý sa prejavuje aj inovatívnym tréningovým programom pre mládež a záväzkom vychovávať nové talenty, harmonicky rezonuje s neochvejným odhodlaním spoločnosti SolaX Power napredovať v oblasti zelenej energie.

Spoločnosť SolaX Power, založená ako vedúca sila v oblasti skladovania slnečnej energie, si získala široké uznanie za svoju priekopnícku technológiu a spoľahlivé produkty na európskom trhu. SolaX Power teší hviezdnej reputácii najmä v Nemecku a má v odvetví popredné postavenie. Inovatívne energetické riešenia spoločnosti uspokojujú nielen energetické požiadavky domácností a podnikov, ale tiež významne prispievajú k dosiahnutiu cieľov uhlíkovej neutrality. Spoločnosť SolaX Power, založená v roku 2012, je verejne obchodovaná spoločnosť kótovaná na Šanghajskej burze cenných papierov STAR Market, ktorá sa zaviazala prinášať čistú a udržateľnú budúcnosť prostredníctvom inovácií v oblasti solárnej energie. Ako celosvetovo uznávaný poskytovateľ solárnych a skladovacích riešení a priekopník vo výrobe hybridných invertorov v Ázii sa SolaX Power vypracovala na nadnárodnú spoločnosť s viac ako 2000 zamestnancami na celom svete. So sídlom v čínskom Hangzhou a strategicky umiestnenými pobočkami v Holandsku, Nemecku, Spojenom kráľovstve, Austrálii, Japonsku a USA prináša SolaX Power svoje služby zákazníkom vo viac ako 80 krajinách. Prostredníctvom partnerstva s Borussiou Dortmund sa spoločnosť SolaX Power snaží využiť univerzálnu príťažlivosť futbalu na posilnenie medzinárodného pôsobenia svojej značky a podporu étosu ekologického a udržateľného života. Spolupráca bude zahŕňať rôzne iniciatívy vrátane reklamy na štadióne, aktivít zameraných na zapojenie fanúšikov a projektov sociálnej zodpovednosti, ktoré spoločne podporia fúziu futbalu so zelenou energiou a ponúknu fanúšikom na celom svete ekologickejší zážitok zo sledovania.

SolaX Power sa netrpezlivo teší na príležitosť spolupracovať s Borussiou Dortmund a začať novú kapitolu pokroku v oblasti trvalo udržateľného rozvoja a športu.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2365992/SOLAX_BVB.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2310000/_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring