OTS: „Solídne projekty, s ktorými by sme radi ...

TASR, 20. marca 2024 10:32

OTS: „Solídne projekty, s ktorými by sme radi spolupracovali": Bybit potvrdzuje svoj otvorený a kolaboratívny prístup na streamovanom podujatí s ekosystémom Solana, s cieľom predstaviť rast ekosystému a uprednostniť hodnotu používateľa na Webe3

Dubaj 20. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu obchodovania, a Solana, jeden z najrýchlejšie rastúcich blockchainových ekosystémov, spojili svoje sily v elektrizujúcej živej diskusii s ďalšími dApps. Podujatie predstavilo pozoruhodný rast ekosystému Solana a odhalilo vzrušujúce plány do budúcnosti so zameraním na poskytovanie hodnôt blockchainovému ekosystému.

Počas živého streamu zdôraznil Ben Zhou, co-founder a CEO spoločnosti Bybit, zdôraznil dôležitosť partnerstiev so solídnymi projektmi, s odolnosťou a víziou, ktoré odrážajú strategický prístup spoločnosti Bybit k spolupráci v rámci ekosystému kryptomien. „Priťahujú nás projekty s osvedčenými výsledkami a pevným základom," povedal Zhou. „Solana ma naozaj prekvapila v tom, ako sa vyvíjala a aká je odolná, a teraz, keď je komunita dostatočne silná, môžu na nej stavať všetky tieto nové projekty."

Lily Liu, president Solana Foundation, hovorila o jedinečných vlastnostiach, ktoré Solana prináša na stôl. „Solana vyniká schopnosťou vykonávať transakcie v okamihu a s minimálnymi nákladmi, takže realizuje aj to, čo sa kedysi považovalo za nemožné," povedala Liu. „To dláždi cestu pre inovatívne aplikácie, ktoré boli predtým mimo dosah."

Záväzok spoločnosti Bybit podporovať stabilný a inovatívny krypto ekosystém podčiarkuje jej zameranie na iniciatívy Web3, ako je Solana Fiesta, s plánovanými hackathonmi, konferenciami a úsilím o spoluprácu, ktoré sa konajú v Dubai Crypto Ark Space spoločnosti Bybit s cieľom rozšíriť prijatie kryptomien a podnietiť inovácie.

Marius George Ciubotariu, hlavný prispievateľ do Kamino Finance, popredného decentralizovaného finančného (DeFi) protokolu na Solane, uvítal príležitosť ponúknuť používateľom Bybit airdrop nového tokenu Kamino ($KMNO) ako súčasť Bybit x Solana Airdrop Arcade. „Práve v tomto momente mnohí objavia Solanu takú, aká naozaj je: ako bezproblémový, priamočiary blockchainový zážitok podobný používaniu webu bez ťažkopádnych rozhraní alebo peňaženiek," povedal.

Joe Takayama, influencer na YouTube, poukázal na inovatívne projekty na Solane, z ktorých mnohé budú kótované na Bybite. „Veľa mincí na Solane nie sú len žetóny. Budujú a investujú do ekosystému Solana. Nástroje a produkty, ktoré vytvárajú, oslovia masový trh." Partnerstvo Bybit a Solana je kľúčovým krokom k vytvoreniu prístupnejšieho, efektívnejšieho a inovatívnejšieho prostredia digitálnych aktív. Emily Bao, Web3 evangelist z Bybit Web3, zhrnula tento počin: „Naším cieľom je spolupracovať s tými najlepšími vo svete blockchainu a Solana je jednou z našich hlavných volieb kvôli jej inovatívnosti a efektívnosti."

#Bybit / #TheCryptoArk / #BybitWeb3

O Bybit Web3

Bybit Web3 nanovo definuje otvorenosť v decentralizovanom svete a vytvára jednoduchší, otvorený a rovnaký ekosystém pre všetkých. Sme odhodlaní privítať staviteľov, tvorcov a partnerov v oblasti blockchainu a pozývame krypto nadšencov aj zvedavcov s komunitou viac ako 1 milióna používateľov peňaženiek, viac ako 10 hlavných partnerov ekosystému a počítame.

Bybit Web3 poskytuje komplexný balík produktov Web3, ktorý je navrhnutý tak, aby bol prístup k aktívam Web3, ich výmena, zhromažďovanie a pestovanie čo najjednoduchšie a najotvorenejšie. Naše peňaženky, trhoviská a platformy sa opierajú o bezpečnosť a odborné znalosti, ktoré definujú Bybit ako top 3 globálnu krypto burzu, ktorej dôveruje 25 miliónov používateľov na celom svete. Pridajte sa k revolúcii teraz a otvorte si dvere do budúcnosti Web3 so spoločnosťou Bybit.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na Bybit Web3.

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu s 25 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2364489/Solid_Projects_We_Would_Love_Work_With_Bybit_Affirms_Open.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2311075/Bybit_Web3_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring