OTS: South Mill Champs a Grupo APAL zakladajú strategický spoločný podnik na...

TASR, 1. marca 2024 8:37

OTS: South Mill Champs a Grupo APAL zakladajú strategický spoločný podnik na rozšírenie produkcie húb v Mexiku

KENNETT SQUARE 1. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Spoločnosť South Mill Champs, popredný severoamerický pestovateľ a dodávateľ čerstvých húb a funkčných hubových potravín, oznámila, že uzavrela cezhraničné partnerstvo so spoločnosťou Grupo APAL s cieľom vytvoriť mexický spoločný podnik Royal Champs S. de R.L. de C.V.

Spoločnosť Royal Champs vybuduje a bude prevádzkovať prevádzky na kompostovanie a pestovanie húb na viacerých miestach v Mexiku predovšetkým na účely dovozu a začlenenia do rozsiahleho dodávateľského reťazca spoločnosti South Mill Champs v Spojených štátoch a Kanade.

Mike Pia Jr., viceprezident pre obchodný rast spoločnosti South Mill Champs, uviedol: „Toto rozšírenie odráža strategický krok vpred v našom záväzku dodávať denne tie najčerstvejšie a najkvalitnejšie huby od pobrežia k pobrežiu. Partnerstvo so spoločnosťou Grupo APAL nám umožní zamerať sa na naše rozsiahle odborné znalosti v oblasti výroby húb a riadenia dodávateľského reťazca. Mexická expanzia v kombinácii s expanziou v Britskej Kolumbii a Pensylvánii v posledných rokoch dokazuje naše odhodlanie modernizovať a viesť inovácie v hubárskom priemysle v celej Severnej Amerike."

Armando Paredes Arroyo, prezident spoločnosti Grupo APAL, dodal: „Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou South Mill Champs na rozšírení odvetvia výroby húb v Mexiku. Naše odborné znalosti v oblasti výroby a logistiky potravín v Mexiku v kombinácii s osvedčeným vedúcim postavením spoločnosti SMC v tomto odvetví zabezpečia úspešnú realizáciu tohto zaujímavého projektu."

Grupo APAL je súkromná investičná spoločnosť pána Paredes Arroyo, výrobcu mlieka, dodávateľa a akcionára spoločnosti Alpura, ktorá vyrába mliečne výrobky a sídli v Mexico City.

Spoločnosť Royal Champs plánuje ešte tento rok začať výstavbu inovatívneho integrovaného závodu na pestovanie húb v holandskom štýle, ktorý bude zahŕňať 3. fázu kompostovania, farmy na pestovanie húb a baliace prevádzky na ploche 257 hektárov v blízkosti mesta Queretaro v Mexiku.

O spoločnosti South Mill Champs:

Spoločnosť South Mill Champs je popredným vertikálne integrovaným pestovateľom a dodávateľom čerstvých húb a funkčných hubových potravín v Severnej Amerike. Spoločnosť South Mill Champs so sídlom v Kennett Square, Pa, a s pestovateľskými a spracovateľskými prevádzkami v Britskej Kolumbii, Manitobe, Pensylvánii a Marylande je popredným inovatívnym dodávateľom v tomto odvetví, ktorý sa orientuje na zákazníka. Spoločnosť SMC ponúka huby a iné čerstvé potraviny, kompletné logistické služby a chladiarenské skladovanie a je známa vynikajúcou kvalitou a stálymi dodávkami. Sieť spoločnosti zahŕňa vysoko efektívne distribučné centrá chladiarenského reťazca po celých Spojených štátoch vrátane Atlanty, Dallasu, Houstonu, Indianapolisu, Los Angeles, Kennett Square, New Orleans, Sacramenta a Winter Haven na Floride.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2351041/South_Mill_Champs_Vert_Color_logo_Logo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2351042/APAL_Logo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2351159/Royal_Champs_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring