OTS: Spoločnosť Antaisolar sa umiestnila na 12. mieste ...

TASR, 24. júla 2024 10:12

OTS: Spoločnosť Antaisolar sa umiestnila na 12. mieste v celosvetových dodávkach solárnych sledovacích zariadení

Xiamen 24. júla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť S&P Global zverejnila správu o trhu so solárnymi sledovacími zariadeniami na rok 2024, ktorá odhaľuje, že spoločnosť Antaisolar si v roku 2023 zabezpečila 12. miesto v celosvetových dodávkach solárnych sledovacích zariadení, 8. miesto na trhu s jednoosovými distribuovanými FV sledovacími zariadeniami a 10. miesto na regionálnych trhoch vrátane Ázie a Tichomoria, Južnej Ameriky, Španielska a Indie. Tento úspech potvrdzuje vedúce postavenie spoločnosti Antaisolar v celosvetovom meradle a jej silnú pozíciu na trhu, čo odráža jej silnú značku a vynikajúce výrobky v sektore solárnych sledovacích zariadení.

Podľa správy dosahuje spoločnosť Antaisolar mimoriadne dobré výsledky aj na kľúčových trhoch: 4. miesto v Indii, 6. miesto v Brazílii, 2. miesto v Uzbekistane a 9. miesto v Španielsku. Toto umiestnenie nielen zdôrazňuje vedúce postavenie spoločnosti Antaisolar na týchto kľúčových trhoch, ale odráža aj úspech medzinárodnej stratégie spoločnosti a jej hlboký prienik na svetový trh sledovacích zariadení.

Na čoraz konkurenčnejšom trhu so solárnymi sledovacími zariadeniami dosiahla spoločnosť Antaisolar silný rast zameraním sa na inovácie a špičkové služby. Spoločnosť ponúka komplexné riešenie pre celý životný cyklus projektov fotovoltických sledovacích zariadení. Produkt je ústredným prvkom komplexného riešenia, pričom spoločnosť Antaisolar neustále aktualizuje technológiu s cieľom riešiť rôzne scenáre použitia. Jej portfólio zahŕňa jednoosový sledovací systém 1P TAI-Simple, 2P TAI-Universal a inteligentný sledovací algoritmus AT 3.0. Riešenia zjednodušujú nasadenie a sú navrhnuté pre minimálnu údržbu, čím šetria náklady na inštaláciu a prevádzku a zároveň eliminujú prestoje. Sledovacie systémy Antaisolar série TAI vynikajú aj v náročných terénnych a poveternostných podmienkach, čím zabezpečujú spoľahlivé a optimalizované príjmy. Vďaka svojej prispôsobivosti a spoľahlivosti je táto séria preferovanou voľbou na celom svete, najmä keď sa znižuje dostupnosť rovinatých, výhodných pozemkov.

Okrem technológie sledovania je komplexné riešenie systému sledovania od spoločnosti Antaisolar podporené komplexnými službami od návrhu projektu, financovania až po dodávku, inštaláciu, prevádzkovanie a údržbu a nízkouhlíkové postupy. Osem globálnych dodávateľských a servisných centier spoločnosti strategicky umiestnených v Španielsku, Indii, Saudskej Arábii a ďalších kľúčových regiónoch umožňuje spoločnosti Antaisolar poskytovať lokálnu, profesionálnu a včasnú podporu pre globálne projekty. Okrem toho spoločnosť Antaisolar uprednostňuje požiadavky na miestny obsah, čoho príkladom je nedávne založenie továrne v Džidde v Saudskej Arábii.

Spoločnosť Antaisolar pokračuje v inováciách a rozširovaní svojej prítomnosti na trhu a naďalej sa venuje poskytovaniu špičkových riešení na sledovanie slnečnej energie, ktoré spĺňajú vyvíjajúce sa potreby odvetvia. V úzkej spolupráci s globálnymi partnermi sa spoločnosť Antaisolar snaží podporovať iniciatívy v oblasti čistej energie a prispievať k ekologickejšej budúcnosti.

Viac informácií: www.antaisolar.com Kontaktujte nás: sales@antaisolar.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2465923/20240722_155023.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring