OTS: Spoločnosť BTIG rozširuje svoju prítomnosť v Európe

TASR, 17. januára 2013 10:54

LONDÝN 17. januára 2013 --(TASR-OTS) (BUSINESS WIRE) — Spoločnosť BTIG Limited, európska sesterská spoločnosť BTIG, LLC, globálnej firmy zaoberajúcej sa finančnými službami, ktorá sa špecializuje na inštitucionálne obchodovanie a súvisiace maklérske služby, rozširuje svoju londýnsku pobočku o dvoch skúsených maklérov: Margie Sadleirovú a Daniela Mullera.

"V súvislosti s akvizíciami zrealizovanými v roku 2012 nám tieto nové posily v Londýne pomôžu poskytovať lepšie služby našim zákazníkom v Európe," povedal Matt Cyzer, prezident a riaditeľ európskej pobočky spoločnosti BTIG, Ltd. "Vzhľadom na skutočnosť, že mnohí z našich klientov majú záujem o rozvíjajúce sa trhy a ostatné európske sektory, Margie a Daniel rozšíria ponuku služieb klientom a obchodné príležitosti pre klientov spoločnosti BTIG."

Margie Sadleir prichádza do spoločnosti BTIG ako skúsená maklérka špecializujúca sa na rozvíjajúce sa trhy. Naposledy pracovala v spoločnosti CA Cheuvreux, kde pomáhala pri rozvoji divízie rozvíjajúcich sa trhov. Margie Sadleirová, ktorá má 12 rokov skúseností s obchodovaním na burze, pracovala päť rokov aj v organizácii Fidelity International.

Daniel Muller prichádza do spoločnosti ako skúsený maklér paneurópskej oblasti, ktorý sa zameriava na klientov zo Švajčiarska a celej Európy. Disponuje šestnásťročnými skúsenosťami na pozícii obchodného makléra v spoločnosti RBS, kde zodpovedal najmä za zákazníkov zo Švajčiarska a ostatných krajín kontinentálnej Európy. Pracoval aj v londýnskej pobočke BNP Paribas, kde sa venoval štruktúrovaným derivátom pre švajčiarskych klientov a strávil päť rokov obchodovaním na SG Warburg v Ženeve. Muller pracoval aj na strane nákupu, keď päť rokov obchodoval na Bankers Trust v Ženeve.

Títo noví špecialisti prichádzajú do spoločnosti BTIG v čase, kedy spoločnosť naďalej rozširuje svoje pobočky v USA, vrátane pobočky v New Yorku, Chicagu a novej pobočky v Atlante. "Sústreďujeme sa na prijímanie skúsených profesionálov, ktorí prispejú k nárastu a doplneniu divízií našej spoločnosti na celom svete," dodal Hayes, generálny riaditeľ spoločnosti BTIG, Ltd.

O spoločnosti BTIG

Spoločnosť BTIG Limited je sesterskou spoločnosťou BTIG, LLC. Spoločnosť BTIG, LLC je poprednou firmou v oblasti poskytovania maklérskych služieb inštitúciám a finančných služieb. BTIG naďalej rozširuje svoje franšízové podnikanie v celosvetovom meradle a tiež skupinu svojich skúsených profesionálov, ktorí sú vedúcimi osobnosťami a odborníkmi vo svojich príslušných oblastiach. Spoločnosť BTIG bola založená v roku 2002 vrátane jej sesterských spoločností a zamestnáva 400 odborníkov v piatich rôznych krajinách. BTIG poskytuje služby zákazníkom z celého sveta a ponúka riešenia v týchto 11 oblastiach: obchodovanie s vlastným kapitálom, obchodovanie s pevným výnosom, obchodovanie s futures, obchodovanie s premeniteľnými cennými papiermi, obchodovanie s derivátmi, maklérske služby, outsourcing obchodovania na burze, prístup k priamemu trhu, kapitálové trhy, vyhľadávanie nových príležitostí a akvizícií. Spoločnosť BTIG má desať hlavných kancelárií v týchto mestách: New York, San Francisco, Dallas, Boston, Chicago, Los Angeles, Greenwich, Red Bank, Orinda a Atlanta. Spoločnosť má tiež štyri zahraničné pobočky v: Londýne, Hongkongu, Singapure a Sydney.

Právne vyhlásenie: https://btig.com/disclaimer.php

Kontakty

MÉDIÁ:

Pre BTIG, LLC

Caroline Harris, 212-279-3115, klapka 222

charris@prosek.com

alebo

Mary Sullivan, 212-279-3115, klapka 114

msullivan@prosek.com

alebo

Jennifer Mermel, 212-593-7972

jmermel@btig.com

Zdroj: BTIG, LLC

Túto tlačovú správu si môžete pozrieť online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20130116005281/en

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring