OTS: Spoločnosť Coty Inc. zverejní v on-line prenose 17. septembra 2013...

TASR, 10. septembra 2013 18:22

OTS: Spoločnosť Coty Inc. zverejní v on-line prenose 17. septembra 2013 finančné výsledky za fiškálny štvrtý štvrťrok a celý rok 2013

New York 10. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Coty Inc. Spoločnosť (NYSE: COTY) zverejní v utorok ráno 17. septembra 2013 pred otvorením amerických akciových trhov finančné výsledky za fiškálny štvrtý štvrťrok a celý rok 2013.

V ten deň o 09.30 h ET bude spoločnosť naživo vysielať na internete svoj konferenčný hovor, v ktorom sa bude diskutovať o výsledkoch, výhľade do budúcnosti a nedávnom firemnom vývoji. Hostiteľmi tohto hovoru budú Michele Scannavini, generálny riaditeľ, a Sergio Pedreiro, finančný riaditeľ.

Tí, ktorí chcú získať prístup k webovému vysielaniu, tak môžu urobiť na internetovej adrese http://investors.coty.com. On-line prenos sa bude na týchto webových stránkach archivovať.

O spoločnosti Coty Inc. Spoločnosť Coty je novým rozvíjajúcim sa lídrom v oblasti kozmetiky s čistými výnosmi 4,6 miliardy dolárov za fiškálny rok, ktorý sa skončil 30. júna 2012. Coty bola založená v roku 1904 v Paríži. Je to spoločnosť, ktorá sa zaoberá výhradne kozmetickými produktmi. Disponuje portfóliom známych vôní, dekoratívnej kozmetiky a produktov starostlivosti o pleť a telo, ktoré sa predávajú vo viac ako 130 krajinách a oblastiach. Ponuka produktov spoločnosti Coty zahŕňa také svetové značky ako adidas, Calvin Klein, Chloe, Davidoff, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Playboy, Rimmel a Sally Hansen.

Ďalšie informácie o spoločnosti Coty Inc. nájdete na webových stránkach www.coty.com

KONTAKT: Kevin Monaco vzťahy s investormi 212-389-6815

Catherine Walsh firemná komunikácia 212-389-7190

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring