OTS: Spoločnosť Emmes zavádza možnosti telezdravia do ...

TASR, 28. septembra 2023 9:12

OTS: Spoločnosť Emmes zavádza možnosti telezdravia do systému Advantage eClinical

Najnovšia aktualizácia je súčasťou širších cieľov vytvoriť v odvetví prvú jednotnú digitálnu dátovú platformu pre decentralizované a hybridné skúšania

Rockvillec 28. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Emmes, Contract Research Organization (CRO), globálna spoločnosť poskytujúca komplexné služby, ktorá sa venuje podpore pokroku v oblasti verejného zdravia a biofarmaceutických inovácií, oznamuje, že v rámci systému Advantage eClinical pribudli nové možnosti telezdravia. Nová aplikácia znamená, že každá plánovaná návšteva sa môže stať virtuálnou, a to vďaka videohovorom šíreným priamo prostredníctvom platformy a pacientom, ktorí sa prihlásia prostredníctvom svojho existujúceho portálu pre účastníkov. Systém Advantage eClinical je navrhnutý tak, aby umožňoval jednoduché a intuitívne používanie, ktoré sa bez problémov začlení do každodenného života účastníkov štúdie a pracovísk.

Pridanie možností telezdravia je súčasťou širšieho plánu rozvoja tretej generácie platformy Emmes pre klinické údaje. Víziou spoločnosti je vytvoriť prvú jednotnú, flexibilnú, digitálnu infraštruktúru pre skúšanie, ktorá minimalizuje rušivé elementy pre pracoviská a účastníkov a je dostupnejšia. Naša jediná, flexibilná platforma vyhovuje všetkým formám skúšania - tradičným, decentralizovaným, hybridným aj plne virtuálnym -, a zároveň aj potrebám pacientov, zadávateľov a pracovísk. Zahŕňa tiež všetky úlohy od zachytávania údajov, čistenia, monitorovania až po správu pracovných postupov, sledovanie vzoriek a dokonca aj nástroje na klinické hodnotenie a zapojenie.

"To, čo budujeme so systémom Advance eClinical , je viac ako EDC alebo eCOA/ePRO. Je to platforma na urýchlenie poskytovania všetkých typov plánov skúšania prostredníctvom jedného jednotného modulárneho systému. 90 % respondentov v štúdii Centra pre informácie a štúdie o účasti v klinickom výskume (CISCRP) 2021 s názvom Perception and Insights Study zdôrazňuje dôležitosť možnosti absolvovania návštev v rámci štúdie, ako sú virtuálne a domáce návštevy. Dúfame, že tým, že sa odstráni potreba zadávateľov obstarávať a nastavovať ďalšie bodové decentralizované skúšobné systémy (DCT), viacero štúdií ponúkne pacientom možnosť účasti, " uviedol Ching Tian, vedúci oddelenia inovácií spoločnosti Emmes.

Ashley Davidson, zástupkyňa viceprezidenta pre riadenie produktov a prevádzku spoločnosti Emmes, vysvetlila, že aplikácia telehealth výrazne zjednodušuje pracovný postup pre personál pracoviska, pretože všetky informácie sú súčasne na obrazovke, vrátane formulárov na hodnotenie a záznamov o pacientoch. Dodala,že "Poskytuje pocit skutočnej osobnej návštevy a umožňuje súčasné zapisovanie poznámok a kontrolu záznamov. Z praktickejšieho hľadiska prevádzkovanie decentralizovaného alebo hybridného dizajnu skúšania znamená, že môžeme tiež otvoriť skúšania pre rôznorodejšie skupiny účastníkov, čo je veľkou motiváciou zo strany regulačných orgánov."

Systém Advantage eClinical je založený na cloude a spĺňa požiadavky 21 CFR časť 11, GDPR a HIPAA. Je k dispozícii ako samostatný produkt - softvér ako služba (SaaS) - pre všetkých zákazníkov biofarmácie a CRO, a podporuje viac ako 1 000 skúšaní, pre takmer milión pacientov vo viac ako 70 krajinách, zahŕňajúcich viac ako 31 000 pracovísk klinického skúšania.

O spoločnosti Emmes

, založenej pred viac ako 45 rokmi. Emmes je globálna organizácia klinického výskumu s kompletnými službami, ktorá sa venuje špičkovej podpore rozvoja verejného zdravia a biofarmaceutických inovácií. Medzi klientov spoločnosti patria mnohé agentúry a inštitúcie federálnej vlády USA a široká škála biotechnologických, farmaceutických a zdravotníckych spoločností na celom svete. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako náš výskum pozitívne ovplyvňuje ľudské zdravie, navštívte webovú stránku Emmes na adrese www.emmes.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/220594/Emmes_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring