OTS: Spoločnosť Enterprise na ceste rozširovania pozícií v Európe expanduje...

TASR, 26. júna 2013 10:07

OTS: Spoločnosť Enterprise na ceste rozširovania pozícií v Európe expanduje do Holandska

Londýn 26. júna (TASR-OTS) BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Enterprise Rent-A-Car poverila firmu SharingMatters BV vybudovaním siete požičovní automobilov v Holandsku pod značkou Enterprise. Tento krok je súčasťou jej stratégie rastu v rámci Európy.

Spoločnosť plánuje založiť filiálky v blízkosti významných holandských letísk, pričom prvú z nich by mali otvoriť začiatkom septembra 2013. V tesnom závese budú nasledovať veľké vlakové stanice v krajine. Cieľom tejto iniciatívy je poskytnúť sieť požičovní v rámci významných dopravných a mestských uzlov v Holandsku, ktoré by mali slúžiť rastúcemu dopytu zákazníkov cestujúcich do Holandska za zábavou alebo pracovne.

Poverenie firmy SharingMatters predstavuje ďalší krok v európskom programe expanzie spoločnosti Enterprise zameranom na širšiu ponuku pre cestujúcich hľadajúcich prenájom automobilov na vysokej úrovni a so zameraním na služby kdekoľvek vo svete. Týmto krokom sa Enterprise naďalej približuje k vytvoreniu siete pokrývajúcej 100 % európskeho dopytu v oblasti prenájmu automobilov.

Najnovší hráč na holandskom trhu prenájmu automobilov, spoločnosť SharingMatters, bola založená manažérskym tímom pod vedením Thomasa Woltersa. Dlhoročné a bohaté skúsenosti v oblasti prenájmu automobilov a hlboké znalosti problematiky potrieb a očakávaní medzinárodných a domácich zákazníkov SharingMatters spája s niektorými z najtalentovanejších expertov v tomto odbore, ktorí sa môžu pochváliť pôsobivými úspechmi. Spoločnosť sa zamerala na trh s mobilitou s hodnotou viac ako 1 miliarda eur ročne.

Peter A. Smith, viceprezident pre globálne licencovanie spoločnosti Enterprise, povedal: "Sme radi, že môžeme spoločnosť SharingMatters privítať v rastúcej sieti podnikov pod značkou Enterprise v Európe. Je to mladá spoločnosť s hlbokými koreňmi v holandskom sektore prenájmu a zdieľania automobilov a ozajstným odhodlaním vybudovať podnik, ktorý bude ponúkať skutočnú alternatívu v službách pre prichádzajúcich zákazníkov cestujúcich za zábavou a obchodom."

Holandsko je jednou z najsilnejších európskych ekonomík s takmer 17 miliónmi obyvateľov. Krajina je domovom veľkého množstva nadnárodných spoločností, ako aj prosperujúceho domáceho obyvateľstva.

Riaditeľ spoločnosti SharingMatters BV, Thomas Wolters, povedal: "Pripojenie sa k sieti spoločnosti Enterprise je pre SharingMatters veľkým úspechom a skvelým krokom k poskytovaniu služieb pre náročných medzinárodných zákazníkov, ako aj pre vysoko konkurenčné prostredie holandského trhu. Je nám potešením, že sme sa mohli stať súčasťou rastúcej účasti spoločnosti Enterprise na európskom trhu a že môžeme hrať úlohu v celosvetovej expanzii výnimočného poskytovateľa služieb v oblasti mobility."

"Spoločnosť Enterprise je už teraz zďaleka tým najväčším dodávateľom produktov v oblasti prenájmu a zdieľania automobilov na svete a jej zameranie na uspokojenie individuálnych potrieb zákazníkov, každej jednej oblasti, jedného sektora po druhom, aj naďalej ostáva rovnako intenzívne, ako v začiatkoch," dodal Wolters. "Toto zameranie do veľkej miery zdieľame a dúfame, že zákazníkom hľadajúcim prenájom automobilov v Holandsku, poskytneme tie najlepšie služby."

O spoločnosti Enterprise Rent-A-Car

Enterprise Rent-A-Car vlastní a prevádzkuje spoločnosť Enterprise Holdings so sídlom v St. Louis, najväčší poskytovateľ služieb v oblasti prenájmu automobilov na svete. Enterprise Rent-A-Car prevádzkuje vlastné pobočky v Spojenom kráľovstve, Nemecku, Írsku, Francúzsku, Španielsku, Spojených štátoch a Kanade s viac ako 7000 kanceláriami po celom svete.

Enterprise takisto rýchlo rozširuje svoje prevádzky na letiskách a dopravných uzloch po celom svete prostredníctvom licencovania a partnerských dohôd s nezávislými miestnymi poskytovateľmi. Do tejto skupiny patrí napríklad Taliansko, Grécko, Rakúsko, Maďarsko, Slovensko, Turecko, Brazília a Čína.

Spoločnosť Enterprise Holdings vlastní a prevádzkuje aj značky National Car Rental a Alamo Rent A Car v Severnej a Južnej Amerike a spolu so svojou sesterskou spoločnosťou Enterprise Fleet Management ponúka kompletné prepravné riešenia. Spoločne firmy Enterprise Holdings a Enterprise Fleet Management – ktorá zahŕňa rozsiahly sortiment služieb prenájmu a zdieľania automobilov, prenájmu nákladných automobilov na podnikateľské účely, spravovania firemných vozových parkov a predaja automobilov – zaznamenali vo fiškálnom roku 2012 tržby 15,4 miliardy dolárov, pričom prevádzkovali 1,3 milióna vozidiel po celom svete.

Vďaka sieti regionálnych pobočiek je spoločnosť Enterprise Holdings čo do výšky tržieb, veľkosti vozového parku a počtu zamestnancov najväčšou firmou na prenájom automobilov na svete. Ročné tržby spoločnosti Enterprise Holdings ju posúvajú na popredné miesto v oblasti cestovania, pričom prekonáva všetky ostatné firmy na prenájom automobilov a spolu s nimi aj väčšinu aerolínií, plavebných spoločností, hotelov, cestovných kancelárií a online cestovných agentúr. [Táto tlačová správa a ostatné oznamy týkajúce sa spoločnosti Enterprise Rent-A-Car sú k dispozícii v tlačovom priestore spoločnosti Enterprise Holdings.]

Kontakty Enterprise Rent-A-Car Spencer King, +44 (0) 1784 485733 spencer.king@erac.com

Zdroj: Enterprise Rent-A-Car

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring