OTS: Spoločnosť Eppendorf oznámila uvedenie radu jednorazových produktov

TASR, 14. októbra 2013 14:02

OTS: Spoločnosť Eppendorf oznámila uvedenie radu jednorazových produktov BioBLU®

ENFIELD, Conn. (TASR-OTS) -(BUSINESS WIRE)-- Spoločnosť Eppendorf s hrdosťou oznamuje, že v súvislosti s nedávno predstavenou kampaňou "We Know Bioprocessing" (Ovládame biospracovávanie) sa všetky jednorazové kultivačné nádoby premenujú na BioBLU®.

Jednorazové kultivačné nádoby BioBLU(R) (Foto: Business Wire) Kampaň spoločnosti Eppendorf "We Know Bioprocessing" bude predstavená na poprednom výročnom podujatí v oblasti biotechnológie a vied o živote, výstave Biotechnika 2013, ktorá sa bude konať od 8. do 10. októbra v Hannoveri v Nemecku, pričom cieľom tejto kampane je posilnenie podnikania spoločnosti Eppendorf v oblasti biospracovávania prostredníctvom zvýrazňovania spoločnosti Eppendorf ako svetového lídra v odvetví a harmonizácie produktov New Brunswick™ a DASGIP® v rámci portfólia biospracovateľských produktov spoločnosti. Používanie názvu BioBLU pre všetky jednorazové kultivačné nádoby posilňuje harmonizáciu línií biospracovateľkských produktov.

Prostredníctvom spoločných silných stránok portfólií produktov New Brunswick a DASGIP a s využitím intenzívneho vzájomného pôsobenia v technológii bioreaktorov a výrobe polymérov sa zo spoločnosti Eppendorf stal svetový hráč a cenný zdroj pre zákazníkov na trhu s biospracovateľskými produktami.

Spoločnosť Eppendorf poskytuje komplexné a škálovateľné systémy, ktoré zabezpečujú širokú škálu pracovných objemov v autoklávovateľných, jednorazových zariadení a zariadení sterilizovateľných na mieste z jediného zdroja s plynulým priebehom od výskumu a vývoja až k produkcii. Biospracovateľské riešenia spoločnosti Eppendorf ponúkajú zákazníkom výhody najširšieho sortimentu jednorazových kultivačných nádob s premiešavanými nádržami s tuhými stenami (zabezpečujúcimi pracovné objemy od 65 ml do 40 l), vrátane verzií s pevným filtrom a modelov pre mikrobiologické aplikácie, komplexné softvérové riešenia na správu informácií na zabezpečenie kompatibility so staršími zariadeniami, poskytovanie celosvetového predaja a služieb, školiace a aplikačné laboratóriá po celom svete a 70 rokov skúseností a znalostí z oblasti trhu vied o živote.

O spoločnosti Eppendorf

Od roku 1945 bola značka Eppendorf synonymom procesov zameraných na zákazníkov a inovatívnych produktov ako laboratórne zariadenia a spotrebné materiály pre manipuláciu s kvapalinami, bunkami a vzorkami. V súčasnosti spoločnosť Eppendorf a jej 2700 zamestnancov poskytuje svoju odbornosť a poradenstvo, využíva svoje jedinečné znalosti a skúsenosti na podporu laboratórií a výskumných inštitúcií po celom svete. Informácie o spoločnosti Eppendorf nájdete aj na internete na adrese: www.eppendorf.com Eppendorf®, logo Eppendorf a BioBLU® sú registrovanými ochrannými známkami spoločnosti Eppendorf AG, Nemecko. New Brunswick™ ochranná známka spoločnosti Eppendorf AG, Nemecko čakajúca na registráciu. DASGIP® je registrovanou ochrannou známkou spoločnosti DASGIP Information and Process Technology GmbH, Jülich, Nemecko.

Fotografie/Multimediálna galéria: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20130925006554/en/ Kontakty Eppendorf Thomas A. Burke, 860-253-6669 Manažér marketingovej komunikácie

Zdroj: Eppendorf Inteligentná multimediálna galéria

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring