OTS: Spoločnosť GameChange Solar otvára továreň na ...

TASR, 23. januára 2024 14:43

OTS: Spoločnosť GameChange Solar otvára továreň na solárne sledovače v Brazílii

Brazílska rozvojová banka (BNDES) udeľuje spoločnosti FINAME certifikát na solárne trackery za splnenie požiadaviek Brazílie na miestny obsah

Norwalk 23. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť GameChange Solar (GCS), popredný svetový dodávateľ pokročilých, nákladovo efektívnych riešení sledovania slnečnej energie pre pozemné fotovoltaické (FV) elektrárne, oznámila otvorenie novej továrne, školiaceho, servisného a technického podporného centra výlučne pre svoje solárne sledovacie zariadenia Genius Tracker™ v brazílskom meste Feira de Santana.

Továreň v Brazílii, ktorá sa nachádza v meste Feira de Santana v štáte Bahia, bola uvedená do prevádzky v novembri 2023. Má kapacitu na výrobu 2,5 GW trackerov a môže byť rozšírená, aby uspokojila ďalší dopyt. Okrem miestneho trhu bude brazílska továreň schopná dodávať jednotky Genius Tracker aj do ďalších krajín Latinskej Ameriky.

Okrem toho Brazílska rozvojová banka (BNDES) udelila certifikát FINAME pre trackery GameChange Solar Genius Tracker, ktorý zákazníkom z odvetvia zaručuje, že trackery spĺňajú požiadavky Brazílie na domáci obsah a výrobný proces.

„Otvorenie našej novej továrne v Brazílii dokazuje záväzok spoločnosti GameChange Solar voči brazílskej solárnej ekonomike," povedal Vikas Bansal, medzinárodný prezident spoločnosti GameChange Solar. „Ako svetový líder a dodávateľ technológie solárnych trackerov sme nadšení, že môžeme byť v prevádzke, spĺňať požiadavky FINAME a poskytovať vysokokvalitné solárne pracovné miesta na jednom z najrýchlejšie rastúcich solárnych trhov na svete. Sme otvorení pre obchod a okamžite začneme plniť objednávky."

Ion Accosta, prevádzkový riaditeľ a vedúci brazílskeho zastúpenia spoločnosti GameChange Solar, dodal: „Továreň a servisné centrum popri našom obchodnom ústredí v Sao Paule je pre nás v Brazílii veľkým krokom. Vďaka možnosti poskytovať výrobu, školenia, servis a podporu priamo v krajine budeme môcť našim zákazníkom poskytovať bezkonkurenčné služby."

Podľa nedávnych prognóz brazílskeho združenia pre solárnu energiu Absolar by nové investície do brazílskeho fotovoltaického priemyslu mohli v roku 2024 presiahnuť 38,9 miliardy BRL (7,8 miliardy USD), pričom sa očakáva, že developeri tento rok nainštalujú viac ako 9,3 GW solárnej kapacity.

O spoločnosti GameChange Solar

Spoločnosť GameChange je popredným svetovým poskytovateľom riešení solárnych trackerov, ktoré sa používajú v komunálnych a pozemných projektoch distribuovanej výroby solárnej energie na celom svete. Dodali sme viac ako 26 GW solárnych trackerov a systémov s pevným sklonom, ktoré kombinujú rýchlu inštaláciu, spoľahlivú kvalitu a bezkonkurenčnú hodnotu vďaka špičkovému inžinierstvu, inovatívnemu dizajnu a veľkosériovej výrobe. Naše produkty umožňujú solárnym panelom v elektrárňach sledovať pohyb slnka po oblohe a optimalizovať výkon elektrárne a zároveň chrániť sústavu pred škodlivými poveternostnými podmienkami.

Okrem toho spoločnosť GameChange Solar prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti GeniusBOS rozširuje portfólio produktov pre širšiu rovnováhu systémových potrieb solárnych panelov.

Viac informácií nájdete na stránke GameChange Solar.

Kontakt:

Lisa Andrews

Riaditeľka pre marketing

GameChange Solar

lisa.andrews@gamechangesolar.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2321649/GameChange_Solar_Brazil_Factory_for_LinkedIn.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring