OTS: Spoločnosť Gogo uzatvára partnerstvo s Japan Airlines

TASR, 29. októbra 2013 10:06

Spoločnosť Gogo sa stáva svetovou: Uzatvára partnerstvo so spoločnosťou Japan Airlines s cieľom poskytovať služby pripojenia na internet počas letu

ITASCA, Illinois (USA), 28. októbra 2013 /PRNewswire/ -- Spoločnosť Gogo (NASDAQ: GOGO), svetový líder v oblasti pripojenia na internet počas letu in-flight connectivity a priekopník na poli bezdrôtových riešení digitálnej zábavy poskytovanej počas letu dnes oznámila, že podpísala zmluvu so spoločnosťou Japan Airlines (JAL) na poskytovanie svojich služieb v oblasti pripojenia na internet počas letu na celej vnútroštátnej flotile firmy JAL, ktorá sa skladá zo 77 lietadiel. (Fotografia: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131028/CG05132) (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20110715/CG34837LOGO)

"Sme nesmierne nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou JAL na tom, aby sme cestujúcim na palubách jej lietadiel priniesli služby pripojenia na internet, ktoré poskytuje spoločnosť Gogo," povedal prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Gogo Michael Small. "Z vlastnej skúsenosti vieme, že možnosť pripojenia na internet sa pre letecké spoločnosti stáva konkurenčnou nutnosťou. Tešíme sa na poskytovanie tejto služby pre spoločnosť JAL a na to, že cestujúci budú mať možnosť byť neustále produktívni, pripojení na internet a že sa budú môcť pri svojich cestách zabaviť."

Táto nová služba bude využívať technológiu satelitného pripojenia pomocou systému Ku spoločnosti Gogo a očakáva sa, že bude k dispozícii pre cestujúcich spoločnosti JAL na začiatku leta v roku 2014.

"Gogo má vedúce postavenie na svete, pokiaľ ide o riešenia pripojenia na internet počas letu a sme radi, že s touto spoločnosťou budeme spolupracovať ako prvá japonská letecká spoločnosť na tom, aby sme mohli poskytovať internetové služby cestujúcim na palubách lietadiel počas vnútroštátnych letov," povedal Yoshiharu Ueki, prezident spoločnosti JAL. "Spoločnosť JAL sa neustále snaží o to, aby cestujúcim prinášala jedinečný a dokonale osviežujúci zážitok na palubách svojich lietadiel a poskytovanie prístupu na internet našim cestujúcim počas vnútroštátnych letov je súčasťou tohto zážitku."

O spoločnosti Gogo

Gogo je svetovým lídrom v oblasti pripojenia na internet a bezdrôtových riešení digitálnej zábavy poskytovaných počas letu. Vďaka exkluzívnym produktom a službám spoločnosti Gogo môžu cestujúci so zariadeniami s Wi-Fi pripojením získať on-line pripojenie na viac ako 2 000 komerčných lietadlách vybavených technológiou spoločnosti Gogo. Medzi partnerov využívajúcich služby pripojenia na internet počas letu patria spoločnosti American Airlines, Air Canada, AirTran Airways, Alaska Airlines, Delta Air Lines, Frontier Airlines, Japan Airlines, United Airlines, US Airways a Virgin America. Bezdrôtové riešenia digitálnej zábavy poskytovanej počas letu využívajú partnerské spoločnosti American Airlines, Delta Air Lines, Scoot a US Airways. Popri svojich aktivitách súvisiacich s komerčnými leteckými službami spoločnosť Gogo vybavila viac ako 6 500 obchodných lietadiel svojimi komunikačnými službami.

Vráťme sa späť na zem, kde viac ako 600 zamestnancov spoločnosti Gogo v amerických mestách Itasca v štáte Illinois, Broomfield v štáte Colorado a v Londýne pracuje na tom, aby neustále dávali nový zmysel slovu "lietanie", ktoré má predstavovať produktívny, spoločenský a z každého hľadiska uspokojujúcejší zážitok. Spojte sa so spoločnosťou Gogo na adrese www.gogoair.com, na Facebooku na adrese www.facebook.com/gogo a na Twitteri na adrese www.twitter.com/gogo.

Kontakt pre vzťahy s médiami:

Kontakt pre vzťahy s investormi:

Steve Nolan Varvara Alva

+1-630-647-1074 +1-630-647-7460

pr@gogoair.com ir@gogoair.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring