OTS: Spoločnosť Gogo vybaví viac ako 400 lietadiel systémom Ku-band

TASR, 24. januára 2013 6:00

Spoločnosť Gogo bola vybraná, aby vybavila viac ako 400 lietadiel svojím systémom Ku-band na zabezpečenie služieb satelitného pripojenia

- Dosahuje ďalší míľnik v oblasti pripojenia vzduch – zem a zariadení, ktoré poskytujú cestujúcim počas letu zábavu

ITASCA, Illinois, 24. januára 2013 /PRNewswire/ -- Spoločnosť Gogo, svetový líder v in-flight connectivity a priekopník v oblasti bezdrôtových riešení digitálnej zábavy poskytovanej počas letu, dnes oznámila, že k dnešnému dňu bola vybraná, aby vybavila viac ako 400 lietadiel niekoľkých veľkých leteckých spoločností pôsobiacich v USA a na medzinárodnej úrovni svojím systémom Ku-band poskytujúcim služby satelitného pripojenia.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20110715/CG34837LOGO)

Spoločnosť Gogo, ktorá už dosiahla jeden významný míľnik vďaka svojim službám satelitného pripojenia, siaha prostredníctvom svojich rôznych riešení pripojenia aj po ďalších míľnikoch. Dnes má táto spoločnosť nainštalované svoje riešenie vzduch – zem (Air to Ground – ATG) na viac ako 1 700 lietadlách a ďalších viac ako 100 lietadiel je vybavených technológiou ATG, konkrétne – ATG-4 – technológiou budúcej generácie, čím sa celkový počet lietadiel s nainštalovaným riešením od spoločnosti Gogo zvyšuje na viac ako 1800 v deviatich významných leteckých spoločnostiach.

„Gogo naďalej zohráva vedúcu úlohu pri poskytovaní pomoci cestujúcim s pripojením vo výške 9000 metrov nad zemou v USA a čoskoro aj po celom svete,“ povedal prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Gogo, Michael Small. „Okrem zavádzania internetového pripojenia, ktoré je možné využívať počas letu, sme boli schopní pokračovať v nasadzovaní nášho bezdrôtového riešenia Gogo Vision, ktoré je zamerané na poskytovanie zábavy cestujúcim počas letu.“

Gogo Vision cestujúcim umožňuje sledovať film na ich vlastnom tablete alebo notebooku prostredníctvom Wi-Fi pripojenia. V súčasnosti je táto služba nainštalovaná na viac ako 300 lietadlách spoločností American, Delta a US Airways. Spoločnosť Gogo očakáva, že do konca roka 2013 bude riešenie Gogo Vision nainštalované na viac ako 1500 lietadlách.

„Gogo zostáva technologicky neutrálna a plánuje rozšíriť svoje portfólio o ďalšie technológie, aby boli k dispozícii leteckému trhu vrátane riešenia satelitného spojenia Global Express v pásme Ka spoločnosti Inmarsat,“ dodal Small. „Doplnenie nášho radu riešení pripojenia počas letu o satelitné technológie nám umožňuje nasadiť rad technológií, ktoré môžu slúžiť celej flotile našich leteckých partnerov, a to bez ohľadu na to, aké je dané lietadlo veľké alebo kde by mohlo letieť.“

O spoločnosti Gogo Gogo sa pre každého rýchlo stáva obľúbenou súčasťou lietania. Tým, že spoločnosť Gogo umožňuje, aby cestujúci mohli byť on-line aj vo vzduchu, udržiava ich spojenie so životom. Pomocou exkluzívnej siete a služieb spoločnosti Gogo sa cestujúci môžu pomocou svojich notebookov a iných zariadení s podporou Wi-Fi pripojiť na internet na viac ako 1800 komerčných lietadlách vrátane všetkých domácich hlavných liniek americkej leteckej spoločnosti Delta Air Lines a takmer na všetkých regionálnych lietadlách americkej spoločnosti Delta, ďalej počas všetkých letov spoločností AirTran Airways a Virgin America a vybraných letov spoločností Air Canada, Alaska Airlines, American Airlines, Frontier Airlines, United Airlines a US Airways.

Vráťme sa späť na zem, kde viac ako 500 zamestnancov spoločnosti Gogo, ktorých pracoviská sa nachádzajú v amerických mestách Itasca v štáte Illinois, Broomfield v štáte Colorado a v Londýne, pracuje na tom, aby neustále obnovovali lietanie ako produktívny a po všetkých stránkach uspokojujúci a spoločenský zážitok. Spojte sa s nami na adrese www.gogoair.com, na Facebooku na adrese www.facebook.com/gogo a na Twitteri na adrese www.twitter.com/gogo.

Kontakt v spol. Gogo: Steve Nolan +1-630-647-1074 snolan@gogoair.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring