OTS: Spoločnosť Gotion High-tech usporiadala 13. konferenciu dodávateľov ...

TASR, 27. decembra 2023 8:51

OTS: Spoločnosť Gotion High-tech usporiadala 13. konferenciu dodávateľov a predstavila stratégiu na rok 2024

CHE-FEJ 27. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Spoločnosť Gotion High-tech úspešne usporiadala 23. decembra 2023 v Che-fej 13. konferenciu dodávateľov a predstavila stratégiu na rok 2024. Táto udalosť poslúžila pre spoločnosť Gotion High-tech ako platforma, aby prezentovala svoje štyri stratégie na rok 2024 v oblasti kvality, globalizácie, výskumu a vývoja a dodávateľského reťazca, vyslovila uznanie svojim vynikajúcim dodávateľom za rok 2023 a aby podpísala zmluvy s vybranými strategickými dodávateľmi na rok 2024.

Čo sa týka kvality, spoločnosť Gotion plánuje posilniť našu kontrolu nad procesnými spôsobilosťami, zosúladiť naše ústredné indikátory kvality s referenčnými hodnotami odvetvia, riešiť dôležité akútne problémy a určiť priority pri zvyšovaní kvality elektrických komponentov. V oblasti výskumu a vývoja bude spoločnosť Gotion celkovo zlepšovať výkonnosť našej druhej generácie článkov v sériovej výrobe, dosiahne úplnú industrializáciu našich článkov tretej generácie a zastabilizuje návrh článkov štvrtej generácie, na mieru prispôsobených pre budúci trh v oblasti super nabíjania. Na poli globalizácie sa Gotion sústredí v roku 2024 na prerazenie na tri hlavné zahraničné trhy v: Amerike, Európe a Afrike a Ázii – Tichomorí. Cieľom spoločnosti Gotion je dodávať v roku 2027 viac ako 100 GWh na zahraničné trhy, so zahraničnými obchodnými predajmi prevyšujúcimi 100 miliárd čínskych jüanov a 10 % podielom na trhu. Gotion je odhodlaná získať postavenie poskytovateľa komplexných servisných riešení v rámci odvetvia s novými zdrojmi energie. Čo sa týka dodávateľského reťazca, spoločnosť Gotion sa rozhodla vybudovať ekologický a udržateľný dodávateľský reťazec, ktorý spĺňa požiadavky v oblasti sociálnej zodpovednosti a životného prostredia. To zahŕňa podporu hospodárenia s uhlíkom na strane dodávateľov, vykonávanie prieskumov emisií uhlíka u dodávateľov a postupné minimalizovanie emisií uhlíka.

Od roku 2023 spoločnosť Gotion výrazne urýchlila svoje globalizačné snahy. Pre ilustráciu vyšli z výrobných liniek batérie pochádzajúce zo základne spoločnosti Gotion v Göttingene v Nemecku a zo závodu spoločného podniku v Thajsku. Počiatočný pokrok sa dosiahol v oblasti investovania do závodu na batérie v Spojených štátoch. Okrem toho spoločnosť Gotion podpísala dohodu o spolupráci so spoločnosťou Pacific Green Technologies (PGT), dodávajúcou 450 MWh v rámci produktov systému na uskladnenie energie pre fázu II projektu batérií Sheaf na uchovávanie energie v energetickom parku Richborough, Kent, Spojené kráľovstvo, ktorý patrí v súčasnosti k najväčším projektom Spojeného kráľovstva, čo sa týka batérií na uchovávanie energie. Spoločnosť Gotion GmbH tiež uzavrela memorandum o dohode so spoločnosťou Pod Point, jednou z najväčších poskytovateľov nabíjacej infraštruktúry pre elektrické vozidlá v Spojenom kráľovstve. Cieľom tejto iniciatívy je uľahčiť spoluprácu na výskume a vývoji technológie a výrobe batérií a tým vyvinúť konkurencieschopné domáce riešenia systémov na uchovávanie energie pre zákazníkov.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring