OTS: Spoločnosť Greeley and Hansen sa zúčastní na misii Ministerstva obchodu...

TASR, 6. mája 2013 11:00

OTS: Spoločnosť Greeley and Hansen sa zúčastní na misii Ministerstva obchodu do Latinskej Ameriky John C. Robak, prevádzkový riaditeľ spoločnosti z Chicaga, pomôže budovať miestne ekonomické väzby v tomto regióne pri ceste do tohto regiónu od 12. do 18. mája.

Chicago 6. mája (TASR-OTS) (PRNewswire) - John C. Robak, výkonný viceprezident a prevádzkový riaditeľ spoločnosti Greeley and Hansen so sídlom v Chicagu, ktorá pôsobí v oblasti stavebníctva, environmentálneho inžinieringu a architektúry, bude v dňoch 12. až 18. mája 2013 sprevádzať námestníčku Ministerstva obchodu USA Dr. Rebeccu Blank na obchodnej misii po Brazílii, Kolumbii a Paname týkajúcu sa rozvoja podnikania v oblasti infraštruktúry. (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130502/CG06683LOGO) "Tieto rastúce ekonomiky Latinskej Ameriky predstavujú pre spoločnosť Greeley and Hansen skvelú príležitosť," povedal. "Som poctený, že na týchto dôležitých rokovaniach zastupujem spoločnosť Greeley and Hansen a miestnu podnikateľskú komunitu a verím, že tieto rozhovory povedú k vytvoreniu dlhodobého vzťahu a spolupráce s kľúčovými osobami a spoločnosťami s rozhodujúcimi právomocami v oblasti infraštruktúry."

Vlády týchto krajín pripravili ambiciózne projekty v oblasti rozvoja infraštruktúry na nadchádzajúce roky vrátane plánov na výstavbu ciest, mostov a zariadení na úpravu vody. "Táto obchodná misia pomôže spoločnostiam z USA pri ich expanzii na trhy v Brazílii, Kolumbii a Paname a pri využití obchodných príležitostí v oblasti infraštruktúry," povedal Blank. "Každá z týchto krajín významne investuje do rozvoja infraštruktúry a práca, ktorú na tejto obchodnej misii vykonáme, pomôže spoločnostiam ako je Greeley and Hansen využiť príležitosti v Brazílii, Kolumbii a Paname, podporiť americký export a vytvoriť pracovné miesta u nás doma."

Na nadchádzajúcej obchodnej ceste sa zúčastnia podnikatelia z 19 ďalších spoločností z USA. Táto návšteva je už treťou za posledný rok, na ktorej bude Robak sprevádzať Ministerstvo obchodu USA s cieľom podporiť zahraničný export. Robak sa už predtým zúčastnil na úspešných rozhovoroch na najvyššej vládnej úrovni medzi vysokými politickými predstaviteľmi a podnikateľmi v Južnej Afrike, Zambii a Egypte, ktoré sú ďalšími troma potenciálnymi trhmi pre tovar a služby spoločnosti Greeley and Hansen.

"Táto obchodná misia je pre nás veľmi vzrušujúca, keďže spoločnosť Greeley and Hansen sa teší na to, že sa opäť etabluje na trhoch v Latinskej Amerike," povedal Robak. "Spoločnosť Greeley and Hansen má rozsiahle skúsenosti v tomto regióne, keďže v každej z týchto krajín sme v našej takmer 100-ročnej minulosti dokončili niekoľko projektov v oblasti vodnej infraštruktúry."

Spoločnosť Greeley and Hansen, ktorá bola založená v Chicagu v roku 1914, je medzinárodným lídrom v oblasti rozvoja inovatívnych inžinierskych riešení pre oblasť pitnej vody, odpadovej vody a súvisiacej infraštruktúry s cieľom zlepšovať zdravie, bezpečnosť a pohodlie verejnosti. Spoločnosť Greeley and Hansen poskytuje služby vo všetkých fázach realizácie projektov a ponúka konzultačné služby v oblasti architektúry a riadenia energetických podnikov.

KONTAKT: Nancy Stankus, +1-312-558-9000, nstankus@greeley-hansen.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš jak

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring