OTS: Spoločnosť Guide Sensmart predstavila niekoľko ...

TASR, 29. februára 2024 9:48

OTS: Spoločnosť Guide Sensmart predstavila niekoľko zásadných nových produktov na British Shooting Show

Wuhan 29. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - British Shooting Show (Britská strelecká výstava) je poprednou udalosťou pre nadšencov športovej streľby, výrobcov a maloobchodníkov. Výstava, ktorá sa koná už 17. rok, neustále rastie na veľkosti aj vplyve a priťahuje návštevníkov z celej Veľkej Británie a celého sveta, aby prediskutovali najnovšie špičkové vybavenie, lovecké trendy a aktivity v prírode.

Spoločnosť Guide Sensmart priniesla širokú škálu termovíznych produktov vrátane multi-optickej fúzie, multifunkčného termovízneho zobrazovania, produktov na digitálne a nočné videnie s vysokým rozlíšením a termovíznych ďalekohľadov a ďalších klasických produktov. Tieto produkty uspokojujú rozmanité potreby nadšencov streľby a ponúkajú im najnovšie technológie a inovatívne zážitky.

Diváci na výstave prejavili veľký záujem o nový termovízny ďalekohľad TU Gen2 LRF, ktorý si mohli vlastnoručne vyskúšať. Tento produkt kombinuje laserový diaľkomer v kompaktnom dizajne, čo umožňuje presnú detekciu cieľa až do vzdialenosti 1500 metrov. Táto funkcia ponúka používateľom spoľahlivý spôsob merania vzdialeností vo vonkajšom prostredí a zvyšuje presnosť streľby. Okrem má predĺženú životnosť batérie o 20 %, čo znamená výrazné zlepšenie celkového výkonu a praktickosti zariadenia.

Spoločnosť Guide Sensmart sa zúčastní od 26. do 28. februára 2024 konferencie Enforce Tac v Nemecku, kde predstaví rad svojich tradičných a špičkových produktov. Účastníci sú pozvaní zastaviť sa v stánku 7-410 v hale 7 na výstavisku v nemeckom Norimbergu, kde si môžu prezrieť a vyskúšať najnovšie vybavenie pre nočné videnie v exteriéri.

O spoločnosti Guide sensmart

Spoločnosť Guide sensmart vyrába systematické infračervené termálne zobrazovacie produkty so sieťou marketingových služieb, ktorá pokrýva 70 krajín a regiónov po celom svete. Viac informácií nájdete na stránke https://www.guideir.com/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2349646/Guide_sensmart_booth_British_Shooting_Show.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2349647/Invitation_Enforce_Tac.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring