OTS: Spoločnosť Guide sensmart vybudovala systém ...

TASR, 4. apríla 2024 10:57

OTS: Spoločnosť Guide sensmart vybudovala systém výskumu, vývoja aj výroby pre kompletný reťazec infračerveného odvetvia

Wuhan 4. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Popredné čínske médium „People's Daily" nedávno uverejnilo na titulnej strane článok pod názvom „Climb 'High' to 'New' and Cultivate New Momentum for Development" („Šplhať sa vysoko k novému a rozvíjať nový impulz pre rozvoj"), ktorý predstavil a vysoko ocenil nové úspechy skupiny Guide Group v oblasti výskumu, vývoja a výroby čipov.

Spoločnosť Guide sensmart (ďalej len „spoločnosť") sa dlhé roky venuje technologickým inováciám. Od infračervených komponentov až po komplexné optoelektronické systémy rozvíja spoločnosť popredný systém výskumu, vývoja a výroby v rámci celého reťazca infračerveného odvetvia:

• V roku 2014 boli do sériovej výroby zaradené nechladené infračervené detektory;

• V roku 2015 sa začala sériová výroba chladených infračervených detektorov;

• V roku 2017 boli úspešne vyvinuté vysokovýkonné chladené jednofarebné megapixlové infračervené detekčné čipy;

• V roku 2021 boli uvedené na trh a zaradené do sériovej výroby megapixelové dvojfarebné dvojpásmové infračervené detektory;

• V januári 2024 prešiel preskúmaním odbornej akademickej poroty projekt „Kľúčové technológie a industrializácia výroby vysokovýkonných infračervených detekčných čipov"...

Spoločnosť poskytuje používateľom sériu zariadení, softvéru a riešení, vybavených čipmi infračervených detektorov z vlastného vývoja, ktoré poskytujú podporu pre rôzne odvetvia vrátane energetiky, monitorovania bezpečnosti, priemyselného monitorovania, inteligentnej domácnosti a vonkajšieho nočného videnia atď.

Napríklad na základe algoritmov umelej inteligencie (AI) a veľkých modelov (LM) spoločnosť Guide sensmart upravila a vyvinula nový inteligentný termálny online monitorovací systém pre tepelnú elektráreň, ktorý výrazne zvyšuje účinnosť kontroly a poskytuje pohodlie personálu. „V minulosti museli pracovníci v tepelnej elektrárni kontrolovať stovky bodov, čo často trvalo aj niekoľko dní." Vedúci výskumu a vývoja Cui zo spoločnosti Guide sensmart uviedol: „Teraz môže kontrolný personál sedieť v riadiacom centre a monitorovať stav všetkých zariadení v reálnom čase."

Spoločnosť Guide sensmart bude aj naďalej trvať na technologických inováciách a prostredníctvom infračervenej technológie uspokojovať potreby zákazníkov s cieľom poskytovať profesionálnejšie, efektívnejšie a pohodlnejšie riešenia.

O spoločnosti Guide sensmart

Spoločnosť Guide sensmart vyrába systematické infračervené termálne zobrazovacie produkty so sieťou marketingových služieb, ktorá pokrýva 70 krajín a regiónov po celom svete. Viac informácií nájdete na https://www.guideir.com/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2378433/Guide_Sensmart_production_line.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring