OTS: Spoločnosť Guide Sensmart vystavila svoj rad ...

TASR, 4. marca 2024 10:05

OTS: Spoločnosť Guide Sensmart vystavila svoj rad infračervených kamier na veľtrhu Enforce Tac v Nemecku, kde prezentovala inovatívny potenciál infračervenej technológie v rôznych aspektoch

Norimberg 4. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Enforce Tac je popredný obchodný veľtrh v Nemecku venovaný jednotným riešeniam v oblasti presadzovania práva, bezpečnosti a taktiky. Považuje sa za najvyššie medzinárodné podujatie v tejto oblasti s výnimočným globálnym prienikom z hľadiska rozsahu a účasti. Účasť na tejto výstave je dôrazne odporúčaná pre vládnych a vojenských bezpečnostných profesionálov vrátane policajtov, pohraničnej stráže a personálu ozbrojených síl.

Spoločnosť Guide Sensmart na výstave predstavila rôzne inovatívne aj tradičné produkty vrátane predmetov, ako sú termálne monokuláre s multispektrálnou fúziou, ručné termovízne monokuláre, ručné termovízne ďalekohľady, digitálne denné a nočné videnie, pripínacie termovízne nadstavce a online termografia. Tieto produkty vyvolali na výstave značný záujem vďaka rôznorodému sortimentu modelov vhodných na rôzne účely. Nadšenci streľby aj odborníci na vojenskú bezpečnosť ocenili produktový dizajn a technologický pokrok, pričom mnohí návštevníci si produkty vyskúšali a poskytli pozitívnu spätnú väzbu.

Od 29. februára do 3. marca 2024 sa spoločnosť Guide Sensmart zúčastní výstavy IWA OutdoorClassics. Predstaví tu najnovšie produkty a srdečne pozýva existujúcich aj nových priaznivcov na návštevu stánku 4A-511 na výstavisku v nemeckom Norimbergu. Podujatie bude skvelou príležitosťou preskúmať novinky v nočnom videní v exteriéri.

O spoločnosti Guide sensmart

Spoločnosť Guide sensmart vyrába systematické infračervené termálne zobrazovacie produkty so sieťou marketingových služieb, ktorá pokrýva 70 krajín a regiónov po celom svete. Viac informácií nájdete na stránke https://www.guideir.com/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2351081/Guide_sensmart_booth_at_Enforce_Tac.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2351082/IWA.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring