OTS: Spoločnosť Heartbeat Experts ohlasuje viac než 350-% medziročný rast...

TASR, 28. mája 2013 15:30

OTS: Spoločnosť Heartbeat Experts ohlasuje viac než 350-% medziročný rast na rozvíjajúcich sa trhoch. Oznamuje výnosy a zvýšenie počtu zamestnancov v Brazílii, Rusku, Indii, Číne a Kórei.

NEW YORK 28. mája (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) — Spoločnosť Heartbeat Experts, globálny líder v oblasti riešení riadenia zúčastnených strán pre prírodné vedy, dnes oznámila 350-% medziročný rast na rozvíjajúcich sa trhoch v prvom štvrťroku 2013 v porovnaní s rovnakým obdobím v roku 2012.

Spoločnosť ohlásila narastajúce výnosy na všetkých trhoch (BRICK), t. j. v Brazílii, Indii, Číne, Kórei a Rusku. Spoločnosť Heartbeat zaznamenala významný rast v Číne, kde podstatne zvýšila svoju užívateľskú základňu v oblasti softvérových nástrojov na riadenie zúčastnených strán, riešení na analýzu údajov a v ponuke údajov zúčastnených strán. Spoločnosť Heartbeat oznámila ukončenie projektov týkajúcich sa prístupu na trh a odmeňovania v súvislosti so škálou uvedenia nových produktov v Latinskej Amerike a akvizície nových klientov vyrábajúcich generiká a biosimilárne lieky v Indii, Kórei a Rusku.

Keren Priyadarshini, viceprezident pre ázijsko-pacifický región, povedal: “V roku 2012 a začiatkom roku 2013 sme otvorili štyri nové kancelárie v tomto regióne a značne sme rozšírili náš miestny tím v Číne. Čína predstavuje významný míľnik pre našu spoločnosť, keďže v porovnaní s rokom 2012 sme v roku 2013 strojnásobili počet našich zamestnancov v divízii rozvoja podnikania. Spolupracujeme s poprednými nadnárodnými klientmi v Číne, ktorí rozširujú rozsah svojich nových produktov a počet členov svojich tímov pre medical science liaison (MSL). Toto sa prejavilo v širších zadaniach projektov a rozšírení zapojenia existujúcich klientov.“

Rosangela Deamo, viceprezidentka pre Latinskú Ameriku, dodala: „V Latinskej Amerike a najmä v Brazílii prevládali v potrebách našich klientov otázky prístupu na trh. Začíname spolupracovať s kľúčovými klientmi pre každý z našich nových produktov uvedených na trh, pričom mapujeme odmeňovanie a zdravú ekonomickú klímu pre každý aspekt na každom trhu. Rast v roku 2013 v porovnaní s predchádzajúcim rokom 2012 odráža zvýšenie v oblasti uvádzania na trh nových produktov spolu so silnými vzťahmi, ktoré si s klientmi budujeme.“

Spoločnosť Heartbeat Experts oznámila plánovanú expanziu na rozvíjajúcich sa trhoch v priebehu roku 2013 otvorením nových pobočiek v Buenos Aires, Varšave a Istanbule.

O spoločnosti Heartbeat Experts:

Spoločnosť Heartbeat Experts je globálnym lídrom v oblasti riešení riadenia zúčastnených strán. Poskytuje služby všetkým dvadsiatim z 20 najvýznamnejších farmaceutických spoločností a osemnástim z 20 najvýznamnejších spoločností pôsobiacich v oblasti zdravotníckych pomôcok. Spoločnosť Heartbeat Experts poskytuje softvér a údaje na identifikáciu KOL (kľúčových názorových vodcov), na riadenie KOL, oceňovanie a odmeňovanie, formulárový prístup, regulačné záležitosti, vrátane súboru produktov zúčastnených strán, virtuálnych poradných zborov, spoločenstiev HCP a prieskumu trhu.

Kontakty Heartbeat Experts Joe Baumer, +1-212-941-9041

Zdroj: Heartbeat Experts

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring