OTS: Spoločnosť Hengtong sa objavila na MWC2024

TASR, 4. marca 2024 10:14

Suzhou 4. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Od 26. do 29. februára spoločnosť Hengtong na veľtrhu MWC 2024 v Barcelone (Španielsko) predstavila na tému „Osvetlenie zelenej budúcnosti" svoje najnovšie technológie a produktové riešenia v oblasti technológií 5G&5G, ODN a inteligentných lítiových batérií.

Riešenia optických vysielačov

Spoločnosť Hengtong sa venuje navrhovaniu a výrobe špičkových optických vysielačov. Vzhľadom na tri hlavné aplikačné scenáre predprenosu 5G, plne optickej siete F5G a prepojenia dátových centier spoločnosť Hengtong úspešne uviedla na trh optické vysielače 400G QSFP-DD a 800G QSFP-DD/OSFP pre aplikácie dátových centier a superpočítačov, optické transceivery XGPON, XGSPON, 25G PON a NGPON2 pre aplikácie F5G, ako aj 10G, 25G CWDM farebné a DWDM laditeľné optické transceivery pre aplikácie 5G pred prenosom.

Zdroj napájania telekomunikačných základňových staníc

Inteligentná lítiová batéria 48 V100 Ah, vyvinutá a vyrábaná spoločnosťou Hengtong Energy Storage Technology Co., Ltd., sa používa predovšetkým v telekomunikačných základňových staniciach ako záložný zdroj energie na zabezpečenie stabilnej prevádzky komunikačných zariadení. Tento produkt obsahuje DC/DC modul, ktorý umožňuje jeho použitie spolu s batériami rôznych značiek, kapacít a typov. Vďaka viacerým možnostiam komunikačného rozhrania a vizuálnej monitorovacej platforme je možný diaľkový dohľad, čo výrazne znižuje náklady na prevádzku a údržbu.

Riešenie predpripojenia Swift ODN Pre-Connection Solution

Spoločnosť Hengtong nedávno uviedla na trh inovatívne riešenie „Swift ODN Pre-Connection Solution" s cieľom uspokojiť rastúce potreby globálneho trhu FTTH. Toto špičkové riešenie sa vyznačuje pokročilými technológiami, ako je predpripojenie, nerovnomerný rozdeľovač, plne utesnený box a inteligentné riadenie zdrojov, ktoré spoločne umožňujú efektívnu výstavbu sietí FTTH s predbežným pripojením a pomáhajú prekonať problémy s nízkou efektívnosťou výstavby ODN a vysokými vstupnými nákladmi na personál počas výstavby prístupovej siete.

5G anténa

Séria antén DAS s dvojitou polarizáciou a séria antén základňových staníc spoločnosti Hengtong dokáže uspokojiť potreby globálnych operátorov na široké pokrytie a rozšírenie kapacity pri výstavbe sietí 4G a 5G.

Rozhrania 5G

Kompaktné rozhrania typu HQ a HX10 spoločnosti Hengtong, ako aj viackanálové klastrové rozhrania, napríklad L32, MQ4 a MQ5, poskytujú lepší intermodulačný a vodotesný výkon pre kombinovanú anténu 4G/5G.

Netesné káble 5G

Pre nasadenie 5G v tunelových scenároch boli zavedené netesné káble Hengtong 5G vyžarujúceho typu a vysoko výkonné konektory netesných káblov HPC na zvýšenie sily pokrytia signálom, ktoré sa v súčasnosti používajú pri výstavbe metra na celom svete.

Riešenia scenára pokrytia prístupu k mobilnej sieti

Spoločnosť Hengtong uviedla na trh desať riešení v kombinácii s produktmi bezdrôtového prístupu. Oblasti so strednou a vysokou hodnotou a vysokou kapacitou možno pokryť rozšírenými riešeniami PicoCell, ktoré poskytujú pokrytie bunkovej kapacity 4*NR 2T2R+1*LTE.

Spoločnosť Hengtong sa riadi filozofiou orientovanou na zákazníka a technické inovácie a neustále pomáha zákazníkom budovať optické prepojovacie siete, ktoré sú mimoriadne široké, inteligentné a otvorené.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring