OTS: Spoločnosť Hiconics debutuje v Európe s integrovanými ...

TASR, 31. októbra 2023 9:06

OTS: Spoločnosť Hiconics debutuje v Európe s integrovanými energetickými riešeniami pre obytné budov

Kortrijk 31. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hiconics Eco-Energy Drive Technology („Hiconics", SHE300048), značka zelenej energie pôsobiaca v rámci zoskupenia Midea Industrial Technology, debutovala so svojím systémom na ukladanie energie pre domácnosti v produktovom rade HiEnergy na výstave Solar Solutions v belgickom Kortrijku, ktorá sa konala od 25. do 26. októbra 2023. Pod heslom „Odhaľujeme krásu HiEnergy" je rad HiEnergy pripravený nanovo definovať štandardy v oblasti riešení na skladovanie energie v domácnostiach.

Na rozdiel od iných značiek, ktoré sa zameriavajú na ponuku jedného produktu, Hiconics predstavila komplexné portfólio, ktoré zahŕňa produktové rady HiEnergy, MINERGYa WISDOM. Najmä rady HiEnergy a MINERGY ponúkajú jednofázové aj trojfázové riešenia prispôsobené rôznym potrebám domácností v Európe. Tieto najmodernejšie systémy umožňujú majiteľom domov dosiahnuť elektrickú nezávislosť tým, že umožňujú viacero pracovných režimov, ktoré vyhovujú širokej škále energetických požiadaviek.

Bezpečnosť, pohodlie a inteligencia sú základnými princípmi filozofie dizajnu spoločnosti Hiconics. Súčasťou radu HiEnergy je technológia odolná proti výbuchu aerosólu, vstavaný systém kontroly teploty a hodnotenie IP65, čím sa zabezpečuje dostatočná vodotesnosť a prachotesnosť pre vonkajšie inštalácie. K atraktivite tohto radu prispieva aj to, že je už predinštalovaný, čo minimalizuje riziká spojené s bežným zapájaním, a vďaka modulárnej konštrukcii ho možno bežne nainštalovať už v priebehu 30 minút.

Spomedzi predstavených noviniek je spoločnosť obzvlášť hrdá na rad WISDOM, ktorý je navrhnutý predovšetkým do priestorov s nízkymi teplotami vyžadujúcimi vyššiu ochranu. Toto trojfázové riešenie na ukladanie energie v domácnostiach je k dispozícii v širokom rozsahu až do 69 kWh a je zamerané na maximalizáciu energetickej nezávislosti pre majiteľov domov, vďaka čomu je dôležitou súčasťou komplexnej ponuky Midea Hiconics.

Tieto funkcie dopĺňa progresívny systém riadenia energie pracujúci s umelou inteligenciou. Keďže spotrebitelia čoraz viac hľadajú udržateľnejší a pohodlnejší životný štýl, nové rady HiEnergy a WISDOM spoločnosti Hiconics sú vybavené aplikáciou Energy Management na riadenie dodávky energie. Aplikácia využíva algoritmy umelej inteligencie a umožňuje viacrozmernú analýzu rôznych environmentálnych, záťažových a energetických faktorov v reálnom čase, čím umožňuje dynamické prispôsobenie energetických stratégií domácnosti na základe individuálnych cieľov používateľa.

Spoločnosť Hiconics bola založená v roku 2003 a verejne kótovaná v roku 2010. V roku 2020 sa pripojila k zoskupeniu Midea Group. Ako kľúčový hráč v snahách zoskupenia Midea Group o produkciu zelenej energie spoločnosť disponuje komplexným portfóliom, ktoré zahŕňa skladovanie energie pre obydlia, VFD a distribuované fotovoltické elektrárne. Midea Group sa počas 55 rokov vývoja vyvinula na globálny technologický konglomerát, ktorý sa špecializuje na inteligentné domáce spotrebiče, priemyselné technológie, stavebné technológie, robotiku a automatizáciu. V roku 2023 sa Midea Group umiestnila na 278. mieste v rebríčku Fortune Global 500 a na 36. mieste v zozname Global Tech 100 spoločnosti Brand Finance.

Viac informácií nájdete na stránkach: www.hiconics-global.com.

O spoločnosti Hiconics

Spoločnosť Hiconics, založená v roku 2003, bola verejne kótovaná na Shenzhen Stock Exchange pod názvom „Hiconics" (SHE300048). V tom istom roku bola oficiálne začlenená do konzorcia Midea Group. V súčasnosti má Hiconics ako vedúci subjekt v sektore zelenej energie svojej materskej skupiny široké zastúpenie v domácnostiach, priemysle a komerčnom sektore, pričom jeho činnosť zahŕňa skladovanie energie v domácnostiach, VDF a distribuované fotovoltické elektrárne.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2260539/Hiconics_Debuts_Integrated_Residential_Energy_Solutions_Europe_Kortrijk_Solar_Solutions.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring