OTS: Spoločnosť Hillstone Networks uvedená v správe o stave riešení SSE

TASR, 14. decembra 2023 10:40

Riešenie ZTNA spoločnosti Hillstone Networks zaradené do prehľadu SSE analytickej firmy

Santa Clara 14. decembra (TASR/OTS) - (BUSINESS WIRE) - Hillstone Networks, popredný poskytovateľ riešení kybernetickej bezpečnosti, sa dostal do súhrnnej správy Security Service Edge Solutions Landscape Report za 4. štvrťrok 2023. Správa spoločnosti Forrester ponúka prehľad trhového prostredia pre riešenia SSE (Security Service Edge), ktoré sa využívajú na zabezpečenie prístupu k aplikáciám a údajom s nulovou dôverou a na zabezpečenie práce na diaľku. Správa sa zameriava na kľúčové aspekty, ako je zadefinovanie trhu, obchodná hodnota, vyspelosť trhu, dynamika, významní predajcovia, hlavné prípady využitia, funkčnosť podľa prípadov využitia a zameranie predajcov na rozšírené prípady využitia.

„Riešenia SSE riešia skutočný problém s medzerami v bezpečnosti a v neustále sa rozširujúcimi okrajmi siete (Edge),“ uvádza Tim Liu, technický riaditeľ a spolu-zakladateľ Hillstone Networks. „Riešenie ZTNA od Hillstone poskytuje ochranu pre údaje s nulovou dôverou ako súčasť ponuky SSE, čím dodáva bezpečnosť potrebnú pre hybridnú alebo diaľkovú pracovnú silu a chráni aplikácie a údaje bez ohľadu na využitie – od edge až po cloud.“

S nárastom modelov práce na diaľku a hybridnej práce sa znížila účinnosť tradičných sieťových perimetrov. Úlohou vedúcich pracovníkov informačnej bezpečnosti je zaistiť prístup k podnikovým aktívam z viacerých miest: od sietí v areáli školy, cez pobočky, domovy zamestnancov až po verejné mobilné siete. Na riešenie týchto výziev v oblasti hybridného prístupu z ľubovoľného zariadenia a z ľubovoľného miesta obsahuje balík riešení Edge od spoločnosti Hillstone technológiu prístupu k sieti s nulovou dôverou (Zero-trust network access – ZTNA). ZTNA umožňuje organizáciám zabezpečiť prístup bez ohľadu na to, kde sa používateľ nachádza, takže sa dobre hodí pre rozptýlenú povahu dnešnej pracovnej sily pri ochrane pracovného zaťaženia aplikácií, podnikových údajov a diaľkového prístupu.

Riešenie ZTNA od Hillstone je postavené na špičkových platformách firewallov a poskytuje možnosť udeľovať jemne odstupňovaný prístup podľa identity používateľa a zariadenia, priebežných kontrol postoja zariadenia, čo umožňuje presné presadzovanie oprávnení, a je tak ideálnym riešením SSE.

Viac informácií o riešeniach ZTNA od Hillstone.

O spoločnosti Hillstone Networks

Hillstone Networks je lídrom v oblasti kybernetickej bezpečnosti, ktorý prináša ochranu do hĺbky aj šírky pre spoločnosti všetkých veľkostí, od okrajových zariadení až po cloud a pri akejkoľvek pracovnej záťaži. Integračný prístup spoločnosti Hillstone Networks ku kybernetickej bezpečnosti poskytuje pokrytie, kontrolu a konsolidáciu na pre viac ako 26 000 podnikov na celom svete. www.hillstonenet.com.

Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Kontakty

Zeyao Hu

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Zdroj: Hillstone Networks

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring