OTS: Spoločnosť Hisense získala ocenenie Red Dot Award 2024 a iF Design Award...

TASR, 23. mája 2024 11:22

OTS: Spoločnosť Hisense získala ocenenie Red Dot Award 2024 a iF Design Award 2024 za solárne diaľkové ovládanie ERF6A66

ČCHING-TAO, Čína 23. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Hisense, popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, s hrdosťou oznamuje, že solárny diaľkový ovládač ERF6A66 získal ocenenie Red Dot Award for Product Design 2024 a iF Design Award 2024 za inovatívne a ekologické riešenie solárneho nabíjania, vďaka ktorému je život v domácnosti ekologickejší, príjemnejší a bez stresu.

Solárny diaľkový ovládač ERF6A66, ktorý je navrhnutý tak, aby bol šetrný k životnému prostrediu, zbiera okolité svetlo prostredníctvom amorfného kremíkového solárneho panelu a premieňa ho na elektrickú energiu. Energia sa ukladá do zabudovaného lítiového kondenzátora, ktorý predlžuje životnosť batérie. V prostredí osvetlenom slnkom sa dokáže nabíjať sám bez manuálneho zásahu. Vďaka technológii snímania svetla televízora môže diaľkový ovládač využívať funkciu inteligentného podsvietenia, ktorá zlepšuje zážitok používateľa z diaľkového ovládania v tmavom prostredí.

Diaľkový ovládač Hisense ERF6A66 je kompatibilný s televízormi Hisense UX, U7 a U8 na európskych a oceánskych trhoch a má elegantný a geometrický dizajn, ktorý vyzdvihuje jeho stručný tvar a ergonomický pocit v ruke. Solárny nabíjací panel je vytvorený tak, aby dopĺňal akýkoľvek domáci životný štýl, a je strategicky umiestnený na hornom povrchu, čím sa prispôsobuje zvyklostiam používateľov a optimalizuje účinnosť solárnej plochy. Bezproblémová integrácia solárnej plochy a hlavného tela diaľkového ovládača nielen zvyšuje estetiku, ale aj chráni pred možným poškodením prachom a vodou, čím zabezpečuje odolnosť a dlhú životnosť.

Ocenenie Red Dot Award v oblasti produktového dizajnu a iF Design Award patria medzi najväčšie svetové súťaže v oblasti dizajnu a oceňujú produkty s výnimočným dizajnom, kreativitou a inováciami. Tieto ocenenia zdôrazňujú záväzok spoločnosti Hisense k trvalo udržateľnému rozvoju s vynikajúcim dizajnom a inováciami.

Cieľom spoločnosti Hisense ako oficiálneho partnera UEFA EURO 2024™ je okrem získania ocenení poskytnúť fanúšikom pohlcujúce zážitky zo sledovania zápasov prostredníctvom svojich inovatívnych televíznych produktov a domácich spotrebičov. Nedávno odštartovala kampaň značky Hisense „BEYOND GLORY" UEFA EURO 2024™, ktorá zdôrazňuje záväzok spoločnosti dodávať spoľahlivé produkty s bezkonkurenčnou kvalitou v snahe zlepšiť každodenný život.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky. Jej činnosť zahŕňa multimediálne produkty (so zameraním na inteligentné televízory), domáce spotrebiče a inteligentné informačné technológie. Hisense si zachováva 2. miesto v celosvetovom rebríčku zásielok televízorov v roku 2023. Hisense sa rýchlo rozrástla a teraz pôsobí vo viac ako 160 krajinách.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2419209/Hisense_ERF6A66_Solar_Remote_Control_receives_both_the_Red_Dot_Award_for_Product_Design_2024_and_iF.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring