OTS: Spoločnosť Honiture predstavuje na výstave GITEX ...

TASR, 18. októbra 2024 14:54

OTS: Spoločnosť Honiture predstavuje na výstave GITEX a kantonskom veľtrhu najnovšie inovácie v oblasti upratovania vhodné pre domáce zvieratá

Dubaj 18. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Honiture (https://honiture.com/) zvyšuje svoje investície do technológií pre domáce zvieratá a na hĺbkové upratovanie s cieľom poskytnúť rodinám milujúcim svoje domáce zvieratá inovatívne a pohodlné riešenia v oblasti upratovania. Tento záväzok podčiarkuje fakt, keď spoločnosť Honiture predstavuje svoje najnovšie inovácie na výstave GITEX v Dubaji a na kantonskom veľtrhu (Canton Fair), dvoch popredných platformách pre pokročilé technológie.

Inovatívna inteligentná starostlivosť o domáce zvieratá: samočistiaca toaleta pre mačky

Samočistiaca toaleta pre mačky (https://honiture.com/products/pl01) od Honiture je navrhnutá tak, aby uľahčila manipuláciu s mačacím odpadom a ponúka majiteľom domácich zvierat pohodlnejšie a hygienickejšie riešenie. Vďaka vstavaným vysoko presným snímačom a aplikácii na diaľkové ovládanie môžu majitelia domácich miláčikov sledovať bezpečnosť, zdravie a používanie toalety svojej mačky, aj keď sú mimo domova. Toaleta má priestranný interiér, ktorý pohodlne pojme aj väčšie mačky, a kôš na odpad s objemom 9 litrov pre dlhotrvajúcu čistotu. Okrem toho dezodorácia UV svetlom účinne odstraňuje pachy, čím poskytuje pokročilú, hygienickú a inteligentnú alternatívu k tradičným toaletám.

Riešenie na hĺbkové upratovanie: akumulátorové a robotické vysávače Spoločnosť Honiture robí pokroky v inteligentnej technológii upratovania so svojím akumulátorovým vysávačom X7 (https://honiture.com/products/x7)a robotickým vysávačom T10+, ktoré sú navrhnuté tak, aby pokryli rôzne potreby upratovania domácností. Model X7 je vybavený výkonným 550 W bezuhlíkovým motorom, ktorý saje pod tlakom 45 kPa a efektívne si poradí so špinou, nečistotami a chlpmi domácich zvierat. Jeho 7-vrstvový filtračný systém zaisťuje dôkladnú čistotu. Robotický vysávač T10+, vybavený pokročilou navigačnou technológiou Time-of-Flight (ToF), poskytuje presnú navigáciu a vyhýba sa prekážkam, čím zaisťuje komplexné upratovanie na ťažko dostupných miestach.

„Sme nadšení, že môžeme na výstave GITEX a kantonskm veľtrhu predviesť naše najnovšie pokroky v technológii starostlivosti o domáce zvieratá," povedal Samson Lee, marketingový riaditeľ spoločnosti Honiture. „Naše inovatívne produkty, vrátane samočistiacej toalety pre mačky a našich výkonných vysávačov, sú navrhnuté tak, aby starostlivosť o domáce zvieratá bola jednoduchá a efektívnejšia, čo odráža náš záväzok v oblasti kvality a spokojnosti zákazníkov."

Po výstave GITEX a kantonskom veľtrhu bude spoločnosť Honiture pokračovať vo svojom úsilí o pokrok v oblasti inteligentných riešení na upratovanie na veľtrhu CES, ktorý sa uskutoční od 7. do 10. januára 2025, čo je popredná globálna scéna, na ktorej budú jej najnovšie inovácie predstavené celosvetovému publiku.

O Honiture

Spoločnosť Honiture, založená v roku 2019, je priekopníkom v oblasti inteligentných digitálnych domácich technológií a špecializuje sa na užívateľsky prívetivé a inovatívne produkty pre majiteľov domácich zvierat a technologických nadšencov. Viac informácií nájdete na stránke honiture.com.

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2532211/Honiture_at_GITEX_and_the_Canton_Fair.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring