OTS: Spoločnosť Huawei navrhuje kľúčové opatrenia na zvýšenie ...

TASR, 25. septembra 2023 10:04

OTS: Spoločnosť Huawei navrhuje kľúčové opatrenia na zvýšenie digitálnej produktivity a zrýchlenie rozvoja inteligentnej elektrickej energie

Šanghaj 25. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na podujatí HUAWEI CONNECT 2023, usporiadala spoločnosť Huawei Electric Power Digitalization samit s názvom „Prosperita s digitálnymi technológiami, zvyšovanie inteligencie v oblasti produkcie elektrickej energie". David Sun, generálny riaditeľ závodu Electric Power Digitalization, začal svoj prejav objasnením toho, ako môže odvetvie riešiť nové zaťaženie energetického systému, ktoré prináša rýchly rozvoj novej energie. Na úvod povedal, že musíme systematicky budovať kľúčové možnosti. Zmeny v digitálnych výrobných vzťahoch (informovanosť, organizácia a talent), digitálne zvyšovanie produktivity, ako je výpočtový a prenosový výkon, a inovácie v oblasti architektúry a ekosystému môžu byť hnacím motorom inteligentného vývoja energetického systému.

Sun pokračoval rozvíjaním toho, že digitálna transformácia elektrickej energie si vyžaduje systém výpočtovej energie s architektúrou a presnými a bezpečnými sieťovými pripojeniami podľa požiadavky. Toto môže zabezpečiť inteligentné výpočty a pružnú reakciu v reálnom čase. Zdôraznil, že v digitálnej ére potrebujeme otvorený kostarický model, aby sme zákazníkom sprístupnili medzinárodné možnosti v odvetví. Spoločnosť Huawei sa zameria na svoju oblasť odbornosti, bude priekopníkom v oblasti nových technológií a bude spolupracovať s priemyselnými spoločnosťami, integrátormi a partnermi, aby pomohla úspešne digitalizovať elektrickú energiu.

Spoločnosť State Grid Shaanxi sa spolu so spoločnosťou Huawei a 28 partnermi pustila do budovania digitálnych distribučných sietí. Zhang Genzhou, riaditeľ pre IT v spoločnosti State Grid Shaanxi, sa podelil o úspechy projektu.

Spoločnosť State Grid Jiangsu v súčasnosti využíva systém výpočtového výkonu. Vychádzajúc z modelu výpočtového výkonu Huawei a Pangu preskúmala súbor inteligentných spôsobov vývoja a aplikačných režimov pre elektrickú energiu, o ktoré sa podelil Wei Lei, riaditeľ pre digitalizáciu.

Čím väčší je dopyt po výpočtovom výkone, tým pevnejšia musí byť infraštruktúra na prenos energie. Li Jiwei, zástupca riaditeľa Centra digitálnych zariadení štátnej informačnej siete a telekomunikačnej spoločnosti, predstavil výstavbu a prevádzku inteligentnej dátovej siete SGCC novej generácie.

Na samite sa zúčastnili aj Marcio SZECHTMAN, technický viceprezident spoločnosti CIGRE, Ari Rahmat Indra Cahyadi, riaditeľ PLN ICON Plus, a Hong Danke, senior manažér telekomunikačnej divízie dispečerského riadiaceho centra CSG. Okrem toho bol oznámený spoločný inovačný program spoločností PLN a Huawei pre rozvoj talentov a oficiálne boli zverejnené aj ukážky globálnej inteligentnej elektrickej energie spoločnosti Huawei.

Otázky médií:

hwebgcomms@huawei. com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2218962/image_986294_58951909.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2218963/image_986294_58952116.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2218964/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring