OTS: Spoločnosť Huawei predstavila biele knihy ...

TASR, 29. februára 2024 15:29

OTS: Spoločnosť Huawei predstavila biele knihy k urýchleniu inteligentnej transformácie verejných služieb

Barcelona 29. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na MWC Barcelona 2024 spoločnosť Huawei predstavila Bielu knihu o inteligentnej transformácii verejných služieb, riešenie National Cloud 2.0 a Bielu knihu o digitalizácii daňovej správy počas samitu pod názvom „Vedúca infraštruktúra na urýchlenie inteligencie vo verejných službách". Spoločnosť Huawei tiež rokovala o so zákazníkmi a priemyselnými partnermi trendoch digitálnej a inteligentnej transformácie a stratégiách rozvoja a podelila sa o niekoľko príbehov úspešnej transformácie.

Digitálna a inteligentná transformácia sa stala konsenzom medzi krajinami po celom svete. Vlády by mali posilniť rozvoj digitálnej infraštruktúry s cieľom dosiahnuť inkluzívne a spravodlivé digitálne služby a poskytnúť motory pre digitálne hospodárstvo. Wind Li, generálny riaditeľ Global Public Sector BU v Huawei, povedal: „Digitálna transformácia verejnej správy je dlhodobá cesta, ktorá si vyžaduje systematický prístup. Ako popredný svetový poskytovateľ infraštruktúry a riešení IKT sa Huawei zameriava na stratégiu „jeden cloud + jedna sieť" s cieľom pomôcť vládam vybudovať digitálnu infraštruktúru pre verejné služby a dosiahnuť vynikajúce riadenie, zvýšenú ekonomiku a lepšiu životnú úroveň."

Dlhoročné skúsenosti spoločnosti Huawei s obsluhou viac ako 700 miest vo viac ako 100 krajinách a regiónoch ju priviedli k tomu, že na samite predstavila Bielu knihu o inteligentnej transformácii verejných služieb. Hong-Eng Koh, globálny hlavný vedec v oblasti verejných služieb spoločnosti Huawei, uviedol: „Inteligentná architektúra transformácie pozostáva z niekoľkých vrstiev, ako je inteligentné snímanie, inteligentná konektivita, inteligentný základ, inteligentná platforma, základný model AI, veľký model AI a inteligentná aplikácia. Pomôže poskytnúť inkluzívnejšie verejné služby zamerané v prvom rade na ľudí, podporí spoluprácu a proaktivitu, ponúkne spravodlivejší prístup k inteligentnej zdravotnej starostlivosti, inteligentnému vzdelávaniu a ešte rýchlejšej reakcii na núdzové situácie."

S rastúcim využívaním inovatívnych technológií, ako je generatívna AI, spoločnosť Huawei uviedla na trh riešenie pod názvom „National Cloud 2.0". Huawei sa teší, že bude môcť pomáhať národným a regionálnym vládam rýchlejšie dosiahnuť digitálnu a inteligentnú transformáciu prostredníctvom dôveryhodnej cloudovej infraštruktúry, popredných cloudových služieb a rozsiahleho know-how v odvetví.

Spoločnosť Huawei verí vo víziu „Urýchľovania inteligentnej transformácie verejných služieb s cieľom podporiť kognitívnu spoločnosť" a pomáha vládam a verejným sektorom po celom svete pri dosahovaní digitálnej a inteligentnej transformácie, vďaka čomu môže každý profitovať z dividend rozvoja, ktoré prináša digitálna ekonomika.

Ďalšie informácie o riešeniach Huawei Government nájdete na adrese: https://e.huawei.com/en/industries/government

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2350022/Huawei_MWC.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring