OTS: Spoločnosť Huawei predstavila riešenie ...

TASR, 6. marca 2024 10:05

OTS: Spoločnosť Huawei predstavila riešenie Financial AI-based Contact Center Solution 2.0 na podporu globálneho finančného sektora

Barcelona 6. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na veľtrhu MWC Barcelona 2024 uviedla spoločnosť Huawei riešenie Financial AI-based Contact Center Solution 2.0, ktorého cieľom je znížiť náklady a zlepšiť efektívnosť finančného sektora.

Sophie Chen, marketingová riaditeľka Huawei Software, a Frank Lu, výkonný manažér riešení obchodného útvaru Huawei Digital Finance, diskutovali o trendoch digitalizácie vo finančnom priemysle. S rýchlym pokrokom umelej inteligencie založenej na LLM (veľké jazykové modely) v minulom roku mnohé finančné inštitúcie prijali AI a urýchlili jej implementáciu v rôznych scenároch, ako sú chatboty, inteligentná kontrola kvality a digitálny človek, ktoré výrazne zvyšujú prevádzkovú efektívnosť. Hĺbka a šírka aplikácií umelej inteligencie bude v budúcnosti pre finančné inštitúcie rozhodujúcim kritériom pre ich obchodný rast. Digitálny základ orientovaný na budúcnosť je absolútnou nevyhnutnosťou.

Spoločnosť Huawei vďaka svojim 30-ročným skúsenostiam v kontaktných centrách a ako líder v komunikačnom priemysle, do hĺbky rozumie technológiám 5G, AI, cloudu a HD videa. Tieto nové technológie znižujú náklady a zvyšujú efektívnosť finančného sektora, so zameraním na tri základné vlastnosti: Umelá inteligencia založená na LLM, prístup cez všetky kanály, otvorenosť a zosúladenie činnosti. Na konferencii sa pozornosť sústredila na AI založenú na LLM a úplne nový modul WFM (WorkForce Management).

Pokiaľ ide o AI založenú na LLM, Huawei poskytuje komplexné možnosti procesnej umelej inteligencie vrátane digitálneho človeka, odchádzajúceho tele-marketingu a inteligentnej kontroly kvality. Huawei AICC navyše integruje model Huawei Pangu a predbežne integruje LLM tretej strany. Interaktívny digitálny človek dokáže rýchlo odpovedať na otázky používateľov. Inteligentný asistent agenta pomáha identifikovať emócie, odporúča scenáre, poskytuje 360-stupňový pohľad na zákazníkov, znižuje pracovné zaťaženie o 90 % a ponúka inteligentné školenia na skrátenie zorientovania sa nových zamestnancov.

Pre WFM má Huawei AICC flexibilné možnosti plánovania a vlastné vyvinuté základné algoritmy plánovania, ktoré podporujú plánovanie podľa týždňa, mesiaca, pracovnej zmeny atď., čo pomáha zákazníkom efektívne plánovať. Projekt ukazuje, že WFM môže výrazne zvýšiť celkovú efektívnosť prideľovania ľudských zdrojov a zlepšiť mieru spojenia so zákazníkmi. Huawei AICC tiež podporuje multi-kanálové a multi-tenant plánovanie predpovede s presnosťou až na 12-18 mesiacov.

Ako líder v oblasti kontaktných centier obsluhuje Huawei viac ako 1500 zákazníkov, 700 000 agentov a 1,8 miliardy používateľov na celom svete. Uvedením riešenia Huawei Financial AI-based Contact Center Solution 2.0 spoločnosť Huawei opätovne potvrdila svoje odhodlanie dosahovať excelentnosť v oblasti inovácií a služieb zákazníkom. Dúfame, že zvýši hodnotu pre globálne finančné odvetvie.

Viac informácií o finančnom riešení Huawei AICC nájdete na stránke: https://e.huawei.com/en/industries/finance/digital-experience/aicc

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2354709/image_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring