OTS: Spoločnosť Huawei predstavuje NeoSight, ľahký konvergovaný systém ...

TASR, 1. marca 2024 9:04

OTS: Spoločnosť Huawei predstavuje NeoSight, ľahký konvergovaný systém riadenia novej generácie pre komerčný trh

Barcelona 1. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Na veľtrhu MWC 2024 v Barcelone predstavil David Shi, viceprezident pre marketing a predaj riešení spoločnosti Huawei ICT, NeoSight – ľahký konvergovaný systém riadenia novej generácie určený pre komerčný trh. NeoSight poskytuje komplexný, ľahký, zjednodušený a centralizovaný systém prevádzky a údržby pre malé a stredné podniky.

Keďže inteligentná transformácia naberá na obrátkach v rôznych priemyselných odvetviach na celom svete, malé a stredné podniky čelia mnohým výzvam vrátane izolovaných systémov, ťažkostí pri lokalizácii porúch a oneskoreného riešenia problémov. Na riešenie týchto výziev spoločnosť Huawei uviedla na trh NeoSight, ľahký konvergovaný systém riadenia novej generácie s niekoľkými výhodami.

- Vizualizácia celého systému: Technológia digitálneho dvojčaťa je implementovaná na automatické obnovenie a rozloženie topológie celého zásobníka bez manuálneho zásahu, čo umožňuje okamžité používanie a vizualizáciu všetkých koncových pripojení.

- Inteligentný asistent: Asistent eMaster s umelou inteligenciou automaticky sleduje cesty porúch a ich hlavné príčiny. Tým sa zjednodušuje prevádzka a údržba a zvyšuje sa účinnosť diagnostiky.

- Mobilná prevádzka a údržba: Aplikácia eFly je automaticky prepojená s cieľom umožniť vzdialenú spoluprácu so servisnými partnermi a realizovať efektívnu prevádzku a údržbu.

Li Sheng, generálny riaditeľ spoločnosti Huawei pre systém podnikovej prevádzky a údržby, zdôraznil význam prevádzky a údržby ako kľúčového procesu na zabezpečenie stabilnej, efektívnej a bezpečnej prevádzky služieb. Cieľom spoločnosti NeoSight je úzko spolupracovať s prémiovými partnermi v rámci ekosystému, podporovať otvorenú spoluprácu a neustále inovácie v rôznych odvetviach a etablovať sa ako najspoľahlivejší centralizovaný systém riadenia prevádzky a údržby, ktorý uľahčuje inteligentnú transformáciu.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2351259/image_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring