OTS: Spoločnosť Huawei predstavuje prvý veľký sieťový model v odvetví ...

TASR, 1. marca 2024 9:17

OTS: Spoločnosť Huawei predstavuje prvý veľký sieťový model v odvetví – Net Master pre trhy mimo Číny

100-násobné zvýšenie efektívnosti prevádzky a údržby malých a stredných podnikov

Barcelona 1. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Na veľtrhu MWC 2024 v Barcelone spoločnosť Huawei oznámila uvedenie Net Master, prvého veľkého sieťového modelu v komunikačnom priemysle pre trhy mimo Číny, na otvorenom prejave podnikov Huawei. Tento inovatívny model je navrhnutý tak, aby uspokojil rastúce potreby poskytovateľov spravovaných služieb (MSP) v oblasti prevádzky a údržby sietí, a jeho cieľom je zvýšiť efektívnosť prevádzky a údržby až stonásobne a uľahčiť inteligentnú transformáciu v podnikoch.

Podľa Herit Wang, viceprezidenta spoločnosti NCE Data Communication Domain, kľúč k úspešnému rozvoju služieb MSP spočíva v poskytovaní výnimočných skúseností so sieťou a aplikáciami pre nájomcov. Na riešenie tejto výzvy uviedla spoločnosť Huawei Data Communication Product Line na trh inovatívny veľký sieťový model Net Master.

Net Master je vycvičený pomocou modelov Huawei Pangu a môže sa pochváliť pôsobivým arzenálom viac ako 50-miliardového korpusu a sieťovými skúsenosťami viac ako 10 000 expertov. Jeho pokročilé schopnosti sémantického porozumenia mu umožňujú podporovať znalostné otázky a odpovede, interaktívnu analýzu služieb a informované rozhodovanie, čo výrazne zlepšuje efektívnosť prevádzky a údržby siete malých a stredných podnikov.

Vezmite si napríklad spoločnosť AuteWiFi, partnera malých a stredných podnikov v Číne. Ich živá sieť pokrýva 20 univerzít, poskytuje služby 600 000 študentom a každý týždeň rieši viac ako 3 000 problémov. Využitím inteligentných funkcií spoločnosti Net Master v oblasti kontroly kvality spoločnosť AuteWiFi zvýšila mieru automatického riešenia problémov so sieťou z 30 % na 80 %. Okrem toho proaktívna detekcia komplexných porúch v živej sieti, ktorú zabezpečuje Net Master, skrátila priemerný čas riešenia porúch z 2 hodín na 1 minútu, čím 100-krát zvýšila efektívnosť prevádzky a riadenia. Napriek tomu, že spoločnosť AuteWiFi si zachovala rovnakú úroveň obsluhy a údržby, zaznamenala viac ako 10-násobný nárast počtu používateľov.

V budúcnosti bude Net Master pokračovať v rozširovaní svojich možností, čím umožní partnerom malých a stredných podnikov, ako je AuteWiFi, dosiahnuť rýchly obchodný rast a poskytne robustný základ pre inteligentnú transformáciu podnikov.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2351403/image_5009699_46267553.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring