OTS: Spoločnosť Huawei uvádza na trh desať priemyselných ...

TASR, 29. februára 2024 9:23

OTS: Spoločnosť Huawei uvádza na trh desať priemyselných digitálnych a inteligentných transformačných riešení a sériu nových vlajkových produktov

Barcelona 29. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Počas veľtrhu MWC v Barcelone 2024 spoločnosť Huawei usporiadala samit Huawei Industrial Digital and Intelligent Transformation Summit. Spoločnosť Huawei predstavila desať priemyselných digitálnych a inteligentných transformačných riešení a sériu nových vlajkových produktov s cieľom uspokojiť potreby zákazníkov v rôznych fázach priemyselnej transformácie.

Li Peng, korporátny senior viceprezident, prezident pre predaj a služby IKT spoločnosti Huawei, povedal: „Od informačného veku po vek digitalizácie priniesla každá transformácia obrovské možnosti. Teraz vstupujeme do inteligentného sveta a najlepším spôsobom, ako predpovedať budúcnosť, je vytvoriť ju. Spoločnosť Huawei zdvojnásobí svoje úsilie ponúknuť viac produktov a riešení inteligentnej digitálnej infraštruktúry, ktoré urýchlia inteligentnú transformáciu priemyselných odvetví. Budeme tvrdo pracovať, aby sme boli spoľahlivým partnerom pre ostatných na tejto ceste."

Digitalizácia priemyslu je kľúčovým krokom pre prijatie inteligentného sveta

Na prijatie inteligentného sveta je podľa spoločnosti Huawei kľúčovým krokom priemyselná digitalizácia. Teraz, keď priemyselná digitalizácia vstupuje do hlbokej vodnej zóny, Leo Chen, prezident podnikového predaja spoločnosti Huawei, poukázal na to, že musíme koordinovane riadiť výkon „výpočtu, prenosu a ukladania" údajov, integrovať údaje z rôznych scenárov do jedného jednotného cloudového dátového základu a dosiahnuť viac tradičných priemyselných odvetví a hlavných podnikov, aby sme podporili mnohých priemyselných zákazníkov na ich ceste k digitalizácii a prijali inteligentný svet.

Leo Chen povedal: „Fázový prechod je termín z fyziky, ktorý možno použiť na opis revolučného účinku digitálnej a inteligentnej transformácie, čo znamená, že prinesie nielen vyššiu úroveň rastu, ale aj úplne novú hospodársku dynamiku. Dosiahnutím vyššej efektívnosti a produktivity môžeme v konečnom dôsledku vytvoriť lepší život pre každého jednotlivca. Sme plne odhodlaní spolupracovať so všetkými stranami na urýchlení digitálnej transformácie vo všetkých odvetviach a na prijatí inteligentného sveta."

Spoločnosť Huawei oficiálne predstavila desať priemyselných digitálnych a inteligentných transformačných riešení a sériu nových vlajkových produktov

Pre veľkých priemyselných zákazníkov s diverzifikovanými službami a komplexnými scenármi uviedla spoločnosť Huawei desať priemyselných digitálnych a inteligentných riešení vrátane národných cloudových riešení 2.0, inteligentného mesta, inteligentnej triedy 3.0, digitalizácie zdravotníckej techniky, digitálneho CORE, inteligentnej továrne, inteligentného letiska s plne pripojenou optickou sieťou, zabezpečenia perimetra pomocou snímania optických vlákien, inteligentnej detekcie obvodu železnice, inteligentnej distribúcie energie (IDS), riešení na riadenie bezpečnosti ropovodov a plynovodov. Okrem toho spoločnosť Huawei vydala niekoľko portfólií produktov vrátane digitálnej platformy Campus, viacvrstvovej ochrany proti ransomvéru (MRP) 2.0 a perimetrickej ochrany.

Pri riešení potrieb malých a stredne veľkých zákazníkov s relatívne jednoduchými obchodnými scenármi využíva spoločnosť Huawei svoje špičkové postupy v spolupráci s partnermi na vytváranie otvorených, ľahkých riešení prispôsobených konkrétnym scenárom, ktoré sa vyznačujú vysokou nákladovou efektívnosťou, diferencovaným vedením a servisom. Táto iniciatíva pomáha malým a stredným podnikom dosiahnuť ich ciele v oblasti digitálnej a inteligentnej transformácie prostredníctvom viac ako 30 riešení založených na scenároch, ktoré boli vyvinuté v spolupráci s partnermi.

Pre malých a malých zákazníkov s jednoduchými scenármi uviedla spoločnosť Huawei v roku 2023 značku HUAWEI eKit. Počas samitu HUAWEI eKit predstavil nové produkty pre kancelárie malých a stredných podnikov, nízkorozpočtové hotely, základné a stredné školy, komerčné obchody, kliniky, obecné nemocnice, nehnuteľnosti, reštaurácie atď.

Okrem toho spoločnosť Huawei predstavila nové vlajkové produkty v oblasti dátových komunikácií, optických sietí, ukladania dát a ľahkej konvergovanej prevádzky a údržby.

David Shi, viceprezident pre marketing IKT a predaj riešení spoločnosti Huawei, povedal: „Spoločnosť Huawei si uvedomuje, že každý zákazník má svoje vlastné špecifické potreby a výzvy. Keďže digitálna a inteligentná transformácia neustále napreduje, spoločnosť Huawei sa venuje vývoju špičkových, ekologických a nízkouhlíkových produktov a riešení založených na scenároch, ktoré spĺňajú potreby zákazníkov."

Huawei spolupracuje s partnermi na vytvorení svetlej budúcnosti pre inteligentný svet

Ernest Zhang, prezident pre globálnych partnerov, obchod a distribúciu, predaj pre podniky, Huawei, povedal: „Spoločnosť Huawei bude aj naďalej spolupracovať s partnermi, pričom sa bude držať zásady ,spoločné výhody ako most, integrita ako základ a pravidlá ako záruka'. Budeme neustále optimalizovať politiky rozvoja partnerov, budovať zdravé a obojstranne výhodné partnerstvá a spojiť svoje sily pre spoločnú éru úspechu."

Viac informácií nájdete na stránke https://e.huawei.com/eu/events/branding/mwc?ic_medium=hwdc&ic_source=ebg_%2001MHQHQ244VU01S&ic_content=news

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring